Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
artikkelit

Syksyn kuumimmat pelit, osa 2

Tässä toinen satsi alkaneen syksyn ja loppuvuoden kuumimpia pelejä.

  • Teksti: Gamereactor SE (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Fredrik Säfströmin valinta:
Uncharted: The Lost Legacy
Koska olen suuri Uncharted-fani, on odotus The Lost Legacy -laajennuksen kanssa ollut lähes sietämätöntä. Nyt on Naughty Dogin aika näyttää, saako se Unchartedin toimimaan ilman Nathan Drakea. Firma harvemmin epäonnistuu yrityksissään, joten oletettavasti The Lost Legacy on vähintään yhtä hyvä kuin sarjan aiemmat osat. Odotan jo suurella innolla toimintakohtauksia ja pulmien ratkomista Chloe Frazerin ja Nadine Rossin kanssa. Ulkoisesti ja pelimekaanisesti The Lost Legacy näyttää samalta kuin muutkin Unchartedit.

Fredrik Säfströmin valinta:
South Park: The Fractured but Whole
South Park: The Stick of Truthin pelattavuus ei ollut kauhean viihdyttävää. Ärsytystä aiheutti ennen kaikkea itseään toistava taistelujärjestelmä. Samaan aikaan se jäljittelemätön South Parkin tunnelma oli läsnä alatyylin vitseineen päivineen. South Park: The Fractured but Whole ainakin näyttää yhtä hullulta kuin edeltäjänsä, ja toivottavasti ubisoft on korjannut edellisen pelin puutteita ennen kaikkea taisteluiden osalta. Ainakin trailereiden perusteella tulossa näyttäisi olevan eeppinen roolipeli, jota kannattaa odottaa.

André Wigertin valinta:
Mario + Rabbids Kingdom Battle
Huhut Marion ja Raymanin keskinäisestä liitosta pitivät paikkansa. Lajityyppi vain yllätti, sillä tulossa onkin varsin syvällistä strategiaa Xcomin malliin. Nintendo Switchillä menee vahvasti, ja syksyn avaa Mario + Rabbids Kingdom Battle. Tulevaisuuden pitäisi tuoda muassaan vielä Super Mario Odyssey'n, Metroid Prime 4:n ja uuden Pokémon-pelin, mutta sitä ennen on Rabbidsien aika. Lisäksi tämä taitaa olla se syksyn aidosti innovatiivisin Switch-peli.

André Wigertin valinta:
Middle-earth: Shadow of War
Shadow of Mordor oli lievä pettymys, sillä se ei koskaan saavuttanut riittävän vahvaa siellä olemisen tuntua. Se oli kuin mikä tahansa muu avoimen maailman peli, jossa nyt vain tällä kertaa sattui olemaan örkkejä. Nyt toisella kerralla Monolith tuntuu selvästi panostaneen tarinaan ainakin välivideoiden osalta. Brutaalia sodankäyntiä on luvassa tänä syksynä, tosin mikromaksujen kera.