Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Maailman tämän hetken 10 kauneinta peliä

Ruotsin Gamereactorin päätoimittaja Petter Hegevall listaa tämän hetken parhaimman näköiset pelit.

  • Teksti: Petter Hegevall (Käännös: Markus Hirsilä)

Facebook
TwitterReddit

(10) Forza Horizon 3
Playground Gamesin Forza Horizon 3 rullaa 60 ruutua sekunnissa, ja pelkästään renkaiden fysiikkamallinnukseen on käytetty runsaasti aikaa ja vaivaa. Konetehoista otetaan kaikki irti, ja kokonaisuus kylpee auringossa sellaisissa maisemissa, joihin vain harva peli on pystynyt menneen 10 vuoden aikana. Forza Horizon 3:ssa Xbox Onella on ehkä kaikkien aikojen paras valaistus.

(09) Star Wars: Battlefront II
Alkuperäinen Star Wars Battlefront oli erittäin vaikuttavan näköinen, ja jatko-osa on vieläkin upeampi katseltava. On silti mainittava, että sankarihahmot näyttävät hieman kummallisilta, ja yksinpeli on suorastaan munaton. Teknisesti tarkasteltuna Frostbite-pelimoottorista otetaan kuitenkin kaikki irti.

(08) Grand Theft Auto 5 (PC, modattu)
Rockstarin jo neljä vuotta vanha teos on hieno peli alustasta riippumatta. PC:llä ja kahdella modilla paranneltuna siitä kuitenkin sukeutuu yksi maailman kauneimmista peleistä varsinkin lajityypissään. Los Santos 4K-resoluutiolla lähentelee jo sitä kuuluisaa fotorealismia.

(07) Batman: Arkham Knight
Teknisesti Rocksteadyn viimeinen Batman-peli tarjoilee parasta, mitä firma on pelaajille antanut. Miehekäs arkkitehtuuri tummien värien kera yhdistyvät hienosti Gotham Cityn kirkkaisiin neonvaloihin. Valon ja varjon leikki tekee vaikutuksen. Kaikki tämä yhdessä luo tunnelman, johon vain harva peli pystyy.

(06) Crysis 3
Nyt jo neljä vuotta vanha Crysis 3 on saksalaisen Crytekin käsialaa. Iästään huolimatta meno on kaunista katseltavaa edelleen varsinkin, jos kokonaisuutta pyörittää PC:llä 4K-tasolla. Maaston kasvit käyttäytyvät hämmentävän hienosti, ja valon käyttö on silkkaa silmäkarkkia. Kymmenen viimeisen vuoden aikana Crytek on kerta toisensa jälkeen osoittanut pystyvänsä loihtimaan taianomaisia maisemia.

(05) The Order 1886
Ajoittain The Order 1886 näyttää vieläkin suorastaan kadehdittavan hyvältä. Vampyyrijahti pitkin kattoja ilta-auringon laskiessa tuntuu pelaajastakin lämmittävältä. The Order 1886 on kokemisen arvoinen ihan vain siksi, miten hyvän näköinen se on.