Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit
Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstonen The Witchwoodin parhaat kortit

Aika tarkistaa tuoreen Hearthstone-laajennuksen parhaimmat palat.

Facebook
TwitterReddit

Hearthstonen uusimman laajennuksen korttivalikoimasta ei monia metanmuuttajia löytynyt, ja parhaimmat pakat tyytyvätkin vain pariin Witchwood-korttiin. Gamereactor kokosi yhteen viisi parasta korttia, joita jopa pelataan hyvissä pakoissa.

5. Rotten Applebaum
Luokattomat, sankareita parantavat kortit ovat yksi suurimmista metanmäärittäjistä. Goblins Vs Gnomesin Antique Healbot antoi jokaiselle hahmoluokalle käytännössä 16 terveyspistettä enemmän, mikä kaatoi aggropakkojen haaveet lähes kokonaan. Monelle hahmoluokalle, kuten Roguelle, terveyspisteiden saatavuus on merkki koko luokan pelattavuudesta. Reno Jacksonin kadottua villimmille laitumille ovat neutraalit parannuskeinot jääneet hyvin rajallisiksi. Rotten Applebaum on terve vastine puuttuvalle Healbotille: parannus ja taunt yhdessä estävät vähintään yhdeksän vahinkopistettä yhteensä, mutta ongelmallisen esteen voi kiertää Silencellä tai vahinkoloitsuilla. Taunt ja Deathrattle yhdessä toimivat monien muiden korttien, kuten esimerkiksi Hadronoxin tai Vivid Nightmaren kanssa. Rotten Applebaum ei tule rikkomaan rajoja, mutta on erittäin vakaa kortti jokaisessa pakassa.

4. Witching Hour
Blizzard on yrittänyt jo pitkään tehdä Beast-Druidista kunnollista pakkaa pakottamalla synergioita suuntaan jos toiseenkin: pedoista päivittyviä käskyläisiä, petoja päivittäviä käskyläisiä, petoja päivittäviä loitsuja, ja niin edelleen. Nyt Blizzard tuntuu luovuttaneen sen suhteen, sillä Witching Hour kutsuu satunnaisen pelin aikana kuolleen liittolaispedon. Resurrect-tyylisissä loitsuissa satunnaisuus on aina ollut suurin ongelma, mutta jos laitat pakkaasi vain yhden pedon, saat sen aina. Suosituin peto näyttää olevan Hadronox, joka suurella taunt-seinällään takaa sen, että peliä ei menetetä hetkessä.

3. Voodoo Doll
Monilla luokilla on selkeä identiteetti: yksiltä löytyy aluevahinkoa vaikka muille jakaa, kun taas toiset pystyvät poistamaan isommatkin käskyläiset huoletta. Muutamilla hahmoluokilla ei ole yhtään hyviä tai halpoja poistokortteja, joten he joutuvat tyytymään neutraaleihin vaihtoehtoihin. Voodoo Doll tarjoaa halvan, neutraalin vaihtoehdon, jota voi käyttää niin Warlockilla Defilen tai Mortal Coilin, Magen hero powerin tai Druidin Wrathin kanssa. Voodoo Doll avaa paljon mahdollisuuksia hahmoille, jotka eivät halua tuhlata kuutta manapistettä yhden kortin tuhoamiseen.

Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft
Hearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of WarcraftHearthstone: Heroes of Warcraft