Suomi
Gamereactor
artikkelit
Gears 5

Vuoden 2019 odotetuimmat pelit, sijat 5.-1.

Onko oma suosikkisi listalla?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi 2019 on täällä, ja se tuo muassaan uuden satsin videopelejä. Osa niistä onnistuu, kun taas osa ei. Varmaa on se, että pelaava kansa odottaa enemmän toisia nimikkeitä, kun taas toiset onnistuvat yllättämään tavalla tai toisella. Listaan kahdessa artikkelissa kaikkiaan kymmenen alkaneen vuoden odotetuinta peliä. Ensimmäisen artikkelin voit lukea täältä.

Eikö oma odotuksesi ole listalla? Kerro se kommenteissa ja täsmennä myös, miksi juuri se on eniten odottamasi peli.

5. Resident Evil 2

HQ
Tämä on mainos:

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Resident Evil 2 jäi minulta aikoinaan pelaamatta, joten jo tarinan puolesta odotan uusittua versiota innokkaasti. Puhumattakaan siitä, että pelattavuus, grafiikka ja tarinaakin on paranneltu sieltä sun täältä runsaalla kädellä. Resident Evil 2:n pitäisi olla paluu siihen oikeaan selviytymiskauhuun, joten Capcomilla saattaa olla käsissään vuoden 2019 menestysresepti.

4. Ghost of Tsushima

HQ
Tämä on mainos:

inFamous-peleistään muistettava Sucker Punch Productions kehittää yksinoikeudella PS4:lle painostavatunnelmaista samuraipeliä Ghost of Tsushima. Kovinkaan paljoa pelistä ei toistaiseksi tiedetä, mutta samuraiajan Japani yhdessä tunnetun kehittäjän ja rahakkaan julkaisijan kanssa antavat luvan odottaa hyvää. Vuonna 2018 vastaavalla tavalla ulos saatiin mahtipelit Spider-Man ja God of War, joten toivottavasti vuonna 2019 samaa laadukasta linjaa jatkaa Ghost of Tsushima.

3. Sekiro: Shadows Die Twice

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Dark Souls -peleistä muistettavan From Softwaren seuraava projekti kuljettaa pelaajat myyttiseen muinaiseen samuraiajan Japaniin. Souls-like-pelaaminen yhdessä eurooppalaisittain eksoottisen pelimaailman ja aikakauden kera ei voi olla muuta kuin menestys, kunhan vain From Software ei muokkaa liiaksi itse luomaansa erittäin toimivaa Souls-like-kaavaa. Huhuilujen mukaan Sekiro: Shadows Die Twice on vieläkin vaikeampi kuin Dark Souls -pelit, joten haastetta ei ainakaan puutu.

2. The Division 2

HQ

Gamereactorin ennakon voit lukea täältä.

Ubisoftin vastaus Games as a Service -pelaamiseen oli Bungien Destinystä mallinsa hakenut The Division. Julkaisussaan peli oli vähän sinne päin, mutta muutaman vuoden kuluessa siitä muokattiin monipuolinen ja ennen kaikkea kavereiden kanssa erittäin viihdyttävä ja koukuttava peli. Vietettyäni pelin parissa aikaa pitkästi yli 200 tuntia odotan jo innoissani jatko-osaa. Toivottavasti The Division 2 ei toista edeltäjänsä virheitä, vaan aloittaa teknisesti ja pelillisesti siitä pisteestä, johon ensimmäinen The Division jäi.

1. Gears of War 5

HQ

Olen vuodesta 2006 saakka seurannut Gears of Waria niin peleissä kuin romaaneissakin. Kaikki osat on läpi pelattu, ja suurin osa tietysti sillä kovimmalla vaikeustasolla. Kolmannen persoonan suojia hyödyntävän pelaamisen kruununjalokivi on edelleen Gears of War. Tarina kerrottiin varsinkin sarjan alkuvaiheissa heikolla tyylillä, mutta vuosien kuluessa kerronta on selkiytynyt, ja ihmisten taistelu hirviöitä vastaan Seran planeetalla pitää otteessaan vieläkin. Siksi Gears of War 5 on vuoden 2019 odotetuin pelini.

Gears 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Gears 5Score

Gears 5

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nyt kokeillaan avoimen maailman pelaamista, ja pohjustetaan trilogian viimeisen osan lopullinen mittelö.



Ladataan seuraavaa sisältöä