Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / China
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Xbox Live Arcade -pelit esittelyssä

Microsoft esitteli suurimpia Xbox Live Arcade -uutuuksia omassa Showcase-tapahtumassaan, GDC-messujen alla. Kokosimme tarjonnan tiiviiksi lukupaketiksi.


Bloodforge
Julkaisu: Kesä
Kirottu soturi käy entistä äkäisemmäksi, kun jumala menee ja surmaa tämän vaimon. Soturi päättääkin tappaa kaiken, mikä vain osuu koston tielle. Kuulostaako tutulta? Bloodforge tuntuu God of Warilta, johon on haettu vaikutteita kelttimytologiasta. Arcade-peliksi kokonaisuus vaikuttaa erittäin kunnianhimoiselta. Odotettavissa on korkeita tuotantoarvoja, kolme eri asetta, runsaasti loitsuja ja riittämiin päivityksiä. Eikä pidä unohtaa brutaalia kuvasuunnittelua, jossa veri roiskuu joka suuntaan. Bloodforge voi olla hyvä, todella hyvä.

Counter-Strike: Global Offensive
Julkaisu: Kevät

Edellisestä uudesta Counter-Strikesta on jo useita vuosia. Vaikka pelimaailmassa on tapahtunut paljon tuona aikana, on tuo tuttu fiilis edelleen tallella Global Offensivessa. Valve vähät välittää perkeistä, nopeista lähitaistelupuukotuksista ja spurteista. Sen sijaan peli keskittyy genren ydinjuttuihin, joissa tarkka ja taitava aseenkäyttö erottaa jyvät akanoista. Sarjan faneille peli on pakkohankinta, ja vaikka ei koskaan olisikaan Counter-Strikea pelannut, ei ainakaan Xbox Live Arcaden puitteista löydy toista samanlaista kokemusta.

Deadlight
Julkaisu: Kesä

Tequila Worksin tulevassa Arcade-pelissä The Walking Dead paiskaa kättä Limbon vaarallisen puzzle-tasohyppelyn kanssa. Pelissä seurataan Randall-nimistä selviytyjää tämän pyrkimyksissä paeta zombeja kuhisevasta Seattlesta. Peli sijoittuu 1980-luvulle, mutta aivan kuin missä tahansa zombipelissä, aseita on useita. Räiskintä ei kuitenkaan aina ole oikotie onneen. Itse asiassa yleensä fiksuinta on vain ottaa jalat alleen. Kuvasuunnittelusta selvinnee, miksi pelin äärellä kävi tapahtumassa kuhina.

Diabolical Pitch
Julkaisu: Huhtikuu

Maailman paras baseball-syöttäjä loukkaa kätensä ja herää helvetillisestä karnevaalista, jossa hänen on viskottava palloilla verenhimoisia maskotteja. Saattaa kuulostaa absurdilta, mutta se on tyypillistä Grasshopper Manufacturelle ja Suda 51:lle. Diabolical Pitch on yksinomaan Kinectille tarkoitettu Arcade-peli. Nähtäväksi jää, miten pitkään TV:n edessä jaksaa heilua ja pomppia, mutta ainakin konsepti vaikuttaa kiinnostavalta.

Fable: Heroes
Julkaisu: Kesä

Lionhead kehittää Fable: The Journeyn kaveriksi uutta Xbox Live Arcade -seikkailua, Fable: Heroesia. Peli ei keskity niinkään roolipelaamiseen ja tehtäviin, vaan Albionin puhtaaksi pieksemiseen kolmen kaverin kanssa. Kaikilla hahmoilla on kuitenkin uniikkeja kykyjä, joita voi päivittää pelin aikana. Ympäristöt pohjautuvat samoihin kaupunkeihin ja maastoihin kuin sarjan aiemmissa osissa, mutta sarjakuvamaisempaan tyyliin piirrettyinä.

Joe Danger: The Movie
Julkaisu: 2012

Rakastettu hurjapää Joe Danger tekee comebackin, ja tällä kertaa tavoitteena on nousta Hollywoodin parhaaksi stunt-mieheksi. Pelissä rallitetaan läpi leffakohtausten, joissa on pakoiltava esimerkiksi vyöryviä kiviä, päihitettävä dinosauruksia ja purettava ydinaseita. Uudet moninpelimuodot tarjoavat tilaisuuden myös pähkähullujen rakettistunttien ja muiden temppujen tekemiseen.