Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
artikkelit

Vierailulla Blizzardin luona

Kävimme kiertokävelyllä Blizzardin päämajassa Kaliforniassa.


Vieraillessamme Blizzardin päämajassa Irvinessä Kaliforniassa tutustuimme siellä paitsi Mists of Pandariaan, mutta tietysti myös päämajaan itseensä. Kävimme kiertokäynnillä kehittäjän toimistoissa, ja vaikka kaikkialla ei saanutkaan kuvata, nappasimme kuitenkin edustavan joukon otoksia sallituista alueista.

Rakennuksen edustalla meitä tervehtii tämä huima soturi sutensa selässä. Patsas suunniteltiin Yhdysvalloissa ja toteutettiin Kiinassa. Se toimitettiin kahdessa osassa, ja sen vaatiman nostokurjen asemointi merkitsi yhden oven poistamista. Eeppistä.

Aula on sisustettu upeasti. Muhevan logon lisäksi siellä on kääpiömetsästäjä World of Warcraftista sekä Nova Starcraftista, sekä pari ihastuttavaa, melkein metristä pehmomörköä joilla on myös juurensa World of Warcraftissa.

Joka puolella rakennusta on ruutuja jotka näyttävät reaaliajassa missä World of Warcraftia pelataan. Oppaamme Bob kertoi, että jonain päivänä hän toivoo myös Etelänapamantereelle syttyvän pienen kirkkaan pisteen.

Blizzard teettää uuden patsaan jokaista Blizzconia varten. Viimeksi se oli Tyrael Diablo-peleistä, kun taas Illidan, Jim Raynor ja Kerrigan ovat tervehtineet vieraita aiempina vuosina. Patsaat ovat kaikki samalta suunnittelijalta. Bob vitsaili ettei hän ole laisinkaan varma mikä pitää Tyraelia kaatumasta, mutta patsas lepää itseasiassa siivillään.

Aulasta seuraavana on museo joka on täynnä konseptitaidetta, prototyyppejä sekä paljon muuta. Tuoppi annetaan kaikille työntekijöille kun nämä ovat olleet yhtiössä kaksi vuotta. Viiden vuoden päästä nämä saavat miekan, ja kymmenen vuoden päästä kilven. Viidentoista vuoden veteraanit saavat sormuksen.