Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Colors! 3D

Colors! 3D

3DS:n alaruutu on kuin pikkuruinen piirtoalusta, joten on jo aikakin että laitteelle julkaistaan ensimmäinen piirto-ohjelma. Colors! 3D tarjoaa laitteelle peruspiirto-ohjelman, jolla pystyy maalaamaan myös kolmiulotteisia maalauksia.

Colors! 3D tarjoaa kattavan peruspaketin kaikille piirtämisestä ja maalaamisesta kiinnostuneille. Ohjelmalla pystyy maalaamaan sielunmaisemiaan myös kolmiulotteisiksi kuviksi ja piirustuksiaan pystyy myös jakamaan kätevästi ohjelman kotisivulle muiden ihailtavaksi ja kommentoitavaksi. Mistään maailmanluokan kuvankäsittelyohjelmasta ei silti ole kyse, sillä ohjelma sisältää vain olennaisimmat taiteilijan tarvitsemat työkalut: siveltimet, värit, kankaat ja pyyhekumin.

Kaikki olennaiset toiminnot on kätevästi piilotettu konsolia pitelevän käden ulottuville. Olkanapista pääsee väri- ja sivellinvalikkoon ja ristiohjaimesta pystyy hyppimään eri syvyystasojen välillä, käyttämään värinkloonauspipettiä, säätämään siveltimen painalluksen astetta ja siirtelemään maalauskohtaa. Itse maalaaminen hoidetaan luonnollisesti kosketuskynällä, mutta valitettavasti 3DS:n rajoituksista johtuen alusta ei reagoi painalluksen voimaan. Siveltimelle löytyy vain kolme erilaista asentoa, joten varsinaisten piirtoalustojen tarkkuuteen ei päästä.

Pienestä rajoituksesta huolimatta Colors! 3D:llä on todella mukava taidoista riippuen joko maalata tai tuhertaa. Ohjelmalla saa aikaan todella näyttäviä taideteoksia, mutta omat taitoni eivät kuitenkaan riittäneet moisten luomiseen. Sain kolmella erilaisella siveltimellä aikaiseksi epäsuhdan kupin piknikpeitolla, sekä nummien keskellä nököttävän elävän ilmoitustaulun. Ne jopa näyttivät siltä kuin ne olisi oikeasti maalattu öljyväreillä, mutta tarkkuudessa olisi vielä kehittämistä. Tosin värienkäyttönikään ei ole mitenkään taidokasta, vaikka siveltimen kokoa ja värien voimakkuuksia pystyy vapaasti säätämään.

Colors! 3D
Colors! 3D
Colors! 3DColors! 3DColors! 3D