Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Heroes of Ruin

Heroes of Ruin

Tietokoneille löytyy useita toimintaroolipelejä, joissa päätarkoituksena on loputtomien vihollisten lahtaaminen sekä hahmon optimoiminen kykyjen ja varusteiden avulla. Nyt kyseinen genre rantautuu myös käsikonsoleille, mutta Heroes of Ruin on valitettavasti liian yksinkertaistettu, eikä siksi onnistu koukuttamaan kunnolla.

Taustatarinoilla ei ole tämäntyyppisissä peleissä kovinkaan paljon virkaa. Onneksi Heroes of Ruin sentään yrittää luoda mielenkiintoisen tarinan hirviöiden lahtaamiselle. War of the Ruin -sota saatiin loppumaan vain Ruin Lord -olentojen avulla. Valtavat lohikäärmeet, sfinksit ja muut myyttiset olennot pistivät pisteen sotimiselle ja kukin heistä perusti oman kaupunkinsa. Suurin näistä olennoista oli Atarax, joka perusti kaupungin nimeltä Nexus. Nyt Ataraxin ylle on langetettu kirous, joka on vaivuttanut tämän ikiuneen. Jääkin yksinäisen sankarin harteille löytää parannus Ataraxin vaivaan ja pelastaa Nexus.

Heroes of Ruin on toimintaroolipeli, jossa on tarkoituksena mättää tuhansittain hirviöitä hengiltä kokemuksen ja parempien varusteiden toivossa. Valitettavasti pelin suppeus hahmonkehityksessä ja varusteiden yksipuolisuudessa tappaa tehokkaasti keräilyvietin.

Peli tarjoaa vaihtoehtosankarille neljä erilaista uravaihtoehtoa, jotka eivät tosin eroa tarpeeksi toisistaan. Ainoastaan pyssyt kourassa kulkeva gunslinger tarjoaa hieman erilaisen kokemuksen, sillä hän pystyy niittaamaan vastustajia tehokkaasti myös kauempaa. Velhollakin on tähän tarkoitukseen muutamia taikoja, mutta ehtyvät taikapisteet pakottavat hänet tyytymään useimmiten tavalliseen käsirysyyn. Sama monotonisuus jatkuu myös taitojen puolella. Jokaisella sankarilla on huimat 15 erilaista kykyä, joista maksimissaan kolme voi olla käytössä yhtä aikaa. Kyvyt ovat tyypillisiä "lisää vahinkoa jonkin verran", "hyökkäys saattaa sytyttää vihollisen tuleen", ja niin edelleen. Valitettavasti tämä hahmojen ja kykyjen samankaltaisuus tappaa lopulta innon oman sankarin kehittämiseen, sillä hänestä ei saa muokattua tarpeeksi monipuolista tappokonetta.

Heroes of Ruin
Heroes of RuinHeroes of Ruin
Heroes of Ruin