Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Lethal VR

Lethal VR

Virtuaali-agenttikokelas ilmoittautuu taistelukoulutukseen

VR-teknologia ottaa hiljalleen jalansijaa pelimaailmasta. Pelintekijät ovat toistaiseksi pysyneet maltillisina työstäen enimmäkseen vain pieniä pelejä, jotka demottavat uuden tekniikan osa-alueita. Toki joukkoon on mahtunut jo isojakin pelejä, mutta Lethal VR ei kuulu niihin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö pelin äärellä voisi pitää hauskaa.

Lethal VR asettaa pelaajan liittovaltion agenttikokelaan saappaisiin ja työntää suoraan ampumaradalle. Tarkoituksena on hioa heitto- ja ampuma-asetaitoja erinäisiä maalitauluja tuhoten. Futuristisessa harjoitussiilossa esiin ponnahtaa jos jonkinlaista maalitaulua pahvisista hahmoista marmoripatsaisiin. Pisteitä jaetaan tarkkuuden ja nopeuden mukaan. Yhden aseen lisäksi pelaaja pääsee ampumaan kahdella aseella yhtäaikaa, ja tietyt tehtävät vaativat sekä heitto- että ampuma-aseiden käyttämistä samanaikaisesti. Peli hulluttelee kuuluisien elokuvien asearsenaaleilla aseistaen pelaajaa agentin vakiovarustukseen kuuluvan 9 mm beretan lisäksi muun muassa Terminaattorin uzilla, James Bondista tutulla sirkkelinteräsilinterihatulla ja Likaisen Harryn magnumilla.

Pelin graafinen ilme on simppeliä ja huoliteltua. Vain 600 megaa vievään peliin on puristettu selkeät 3d-mallit, joita kierrätetään onnistuneesti. Suurimman osan ajasta maalitaulut leijuvat vain ilmassa. Kokonaan harjoitussiilon sisällä pelattavaa peliä piristetään tietyissä tehtävissä myös erinäisten seinien ja pylväiden avulla.

Lethal VR
Lethal VR