Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Semispheres

Semispheres

Sinikeltaista aivojumppaa

Vivid Helixin Semispheresin koukkuna on jaetun ruudun mekaniikka, jonka myötä pelaaja pääsee ohjaamaan kahta hahmoa samaan aikaan eri kentissä.

Semispheresin alkueliötä muistuttavia päähenkilöitä hallinnoidaan ohjaimen tateilla - vasemmalla keltaista ja sinistä oikealla - ja koetetaan kuljettaa eriväriset kaverukset oman kenttänsä lopussa odottavaan maaliin. Olkanäppäimillä laukaistaan hälytyksiä, luodaan Portal-henkisiä kurkistusaukkoja toisen pelihahmon maailmaan ja jopa vieraillaan siellä.

Pelihahmoja ei onneksi tarvitse missään vaiheessa ohjata samaan aikaan, vaan vaikeammissa kentissä eteneminen perustuu niiden hyödyntämiseen vuorotellen. Yksi pelin käytetyimmistä kikoista on temppu, jossa kurkistusaukossa lymyilevän pallon on houkuteltava hälytystoiminnolla vartijapallo muualle, jotta kaveri pääsisi eteenpäin omassa kentässään. Tällainen temppu on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä varsinkin alussa pelaajalla kestää huomattavan kauan nyrjäyttää aivopuoliskonsa tajuamaan, kummalla tatilla liikutellaan kumpaa palloa ja kummassa kentässä se sininen eliö nyt olikaan.

Semispheres
Semispheres