Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Malicious Fallen

Malicious Fallen

Ihmishenkiastian yksipuoliset seikkailut

Malicious Fallen tuo aiemmin kolmospleikkarilla ja PS Vitalla nähdyn Malicious-toimintaseikkailun Playstation 4:lle. Kunhan pelaaja on selvinnyt pitkähköstä tekstipainotteisesta alkulämmittelystä, on aika lähteä pelastamaan Santivillen kuningaskuntaa Malicious-olennolta ja pahiksiksi muuttuneilta, Maliciousin valtaan langenneilta sankareilta.

Malicious Fallenin alku on harvinaisen laimea lähtölaukaus muuten niin vauhdikkaalle sankaritarinalle. Pelaaja joutuu lukemaan televisionsa ruudulta sivukaupalla tekstiä Santivillen historiallisista tapahtumista saadakseen edes jonkinlaisen käsityksen pelin alkuasetelmaan johtaneista tapahtumista. Vielä tämänkään jälkeen ei päästä toiminnan syrjään kiinni, vaan luvassa on pitkä ja monotoninen harjoittelujakso.

Toisaalta pelin toimintojen treenaamisesta on oikeasti hyötyä, sillä hahmon kykyjen ja pelin erikoisen perusidean on paras olla hallussa toiminnan alkaessa. Pelaaja ohjaa eräänlaista ihmisen muotoista henkiastiaa, joka liikkuu leijailemalla maanpinnan yläpuolella ja käyttää kallisarvoisia, rivivihollisten kurmottamisesta saatavia manapisteitä itsensä korjaamiseen. Mitään varsinaista terveysmittaria ruudulla ei ole, vaan pelaajan on itse tarkkailtava ihmishenkiastiansa kuntoa taisteluiden keskellä - jos tältä alkaa puuttua jalkoja tai käsiä, on paras livahtaa nurkan taakse korjausoperaatioon.

Malicious Fallen koostuu erilaisista pomotaisteluista, joiden puitteissa pelaaja kohtaa erilaisissa kentissä armeijallisen vihollissotilaita sekä näitä komentavan pääjehun. Konnia voittamalla hahmo saa käyttöönsä uusia kykyjä, joiden myötä henkiastian selässä lepattava taikaviitta muuttuu esimerkiksi nyrkeiksi, miekaksi tai kohteeseensa hakeutuviksi säteiksi. Peli ei kuitenkaan houkuttele vaihtelemaan kykyjä ja kokeilemaan uusia juttuja, sillä edellä mainitulla nyrkkiparilla pärjää aivan mainiosti.

Malicious Fallen
Malicious FallenMalicious Fallen