Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Dark Souls III

Dark Souls III: The Ringed City DLC

Dark Souls III:n viimeinen lisälataus vie pelaajat maailman ääriin, jossa seikkailu viimein päätetään.

  • Teksti: Stefan Briesenick (Käännös: Markus Hirsilä)

Ainakin suurin osa aktiivisista Souls-pelaajista siirtyi vuoden alussa pelaamaan Team Ninjan Niohia, joka lainasi isolla kauhalla vaikutteita From Softwaren armottomista Dark Souls -peleistä. Nyt on tullut aika palata niin sanotusti astialle, sillä Dark Souls III:n päättävä toinen lisäosa The Ringed City on saatu linjoille.

Tarinan kertominen on sanalla sanoen vaikea tehtävä, sillä monimutkaisen juonen ohella suurin osaa pelaa Dark Soulseja lähes yksinomaan sen haastavan taistelujärjestelmän ja mielenkiintoisen kenttäsuunnittelun vuoksi. Joka tapauksessa maailman laidalla menneiden aikakausien tuhkien alle haudattuna on paikka nimeltä The Ringed City. Siellä on haudattuna myös se alkuperäinen Dark Soul, joka on rajattoman voiman lähde.

Lisäosan tapahtumapaikka on jatkoa edelliselle laajennukselle Ashes of Ariandel. The Ringed City on odotetusti hyvin vaikea, ja sen selvittäminen edellyttää korkealle tasolle kehitetyn hahmon viemistä taistoihin. Suosituksena on vähintään taso 100, joskin itse pärjäsin kohtuullisesti tason 90 hahmollani. Lisäosassa on kolme toisistaan eroavaa pelialuetta, jotka eroavat edukseen Ashes of Ariandelista kokoluokan puolesta. Valinnainen pomovastus mukaan lukien loppuun pääsemisessä kestää noin seitsemän tuntia. Aika tietenkin vaihtelee oman taidon ja viitseliäisyyden mukaan.

Dark Souls IIIDark Souls III
Dark Souls IIIDark Souls III
Dark Souls IIIDark Souls IIIDark Souls III