Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Beat Cop

Beat Cop

Pikselöitynyt lainvalvonta ei ole koskaan ollut yhtä intensiivistä.

  • Teksti: Andreas Blom (Käännös: Markus Hirsilä)

Beat Copissa on paljon erilaisia asioita tehtävänä, ja ne kaikki vaikuttavat pelaajan eli poliisin työsuoritukseen. Jos valitsee tehdä yhden homman, saattaa kaksi muuta jäädä tekemättä ajan juostessa eteenpäin. Toimintatavasta riippumatta saa haukut jostain, koska ei ole kyennyt johdon vaatimaan suoritukseen.

Beat Copin on kehittänyt Pixel Crow, ja sen on julkaissut 11 bit studios. Pelaaja asettuu entisen etsivän Jack Kellyn rooliin, joka on passitettu töihin katupartioon odottamaan oikeudenkäyntiään murhasta (jota hän ei ole tehnyt). Poliisiasemalle päästyään eteen asettuu vahvasti tuloksia vaativa esimies, joka antaa Kellylle päivän aikaa tehdä vaikutus. Seuraavaksi käteen jo työnnetään nippu hommia tehtäväksi.

Pelin ideana on kävellä pitkin katuja. Osoita ja klikkaa -periaate on vahvasti käytössä. Ensimmäisen päivän jälkeen työtehtäviin kuuluu parkkisakkojen kirjoittamista, ihmisten kanssa keskustelemista rikollisten kiinniotosta ja toimimattomaan puhelinkoppiin juoksemista kuuntelemaan pomon haukut. Kaiken muun lisäksi pitää etsiskellä jalokiviä, jotka katosivat sen murhan yhteydessä, josta Kellyä syytetään. Oman syyttömyyden todistamiseen on aikaa kolme viikkoa, ja ex-vaimokin vaatii 300 dollaria seuraavan kahden päivän aikana. Työstään Kelly tienaa 50 dollaria päivässä. Onneksi tuohta voi kääriä muillakin keinoilla.

Pelissä on kolme erilaista ryhmittymää, joiden kanssa ollaan tekemisissä. Ensimmäinen on tietysti toiset poliisit, joiden kanssa kirjoitellaan parkkisakkoja ja tavataan rikosten ratkonnan yhteydessä. Toinen ryhmä on kansa, ja pojoja kerää parhaiten auttamalla ihmisiä kadulla. Yhdessä vaiheessa oli mahdollisuus auttaa tyttöä löytämään kissansa. Otin homman vastaan, mutta epäonnistuin siinä. Siispä kirjoitin viisi parkkisakkoa, jolla sain pidettyä esimiehen tyytyväisenä. Kuitenkin samaan aikaan petin kansan luottamuksen, koska kissaa ei löytynyt.

Beat CopBeat CopBeat CopBeat Cop