Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Krosmaga

Krosmaga

Keräilyä kaikenlaisilla koneilla

Keräilykorttipelejä syntyy Hearthstonen menestyksen jäljissä kuin sieniä sateella etenkin mobiilipuolella. Kaikki yrittelijäät eivät tyydy vain kopioimaan kaavaa, vaan pyrkivät tuomaan uudenlaista kokemusta pelaajille. Krosmaga kuuluu onneksi tähän uudistavaan kastiin.

Krosmaga on edelleen keräilykorttipeli pakanrakentamisineen ja taktisesti fiksuine päätöksineen, joka kytkeytyy Dofus-pelisarjan maailmaan. Se on hieman vakavampia virkaveljiään ja -siskojaan satunnaisempi, kiitos useiden korttien tuuriliitännäisten ominaisuuksien, joten tiukkaa eUrheilukelpoista peliä hakevien kannattaa ehkä etsiä jotain muuta. Sen varsinainen pelillinen puoli tapahtuu viiteen linjaan jaetulla kentällä. Pelaajat pyrkivät hyökkäämään vastustajan päädyssä olevien munien (eli Dofuksien) luokse. Viidestä munasta kaksi on "tyhjiä" ja lopuista kolmesta pari pitää onnistua tuhoamaan hyökkäämällä sitä vastaan kentälle manatuilla otuksilla tai taioilla. Kun öttiäisen manaa kentälle matsin myötä hiljalleen kasvavalla manalla, sitä ei voi enää ohjastaa, vaan se toimii oman liikemääränsä ja mahdollisten lisäkykyjensä mukaan kunnes kuolee, tai pääsee liikkumaan päätyyn asti.

Yksinkertaisemmat ukot liikkuvat esimerkiksi joka vuoro kolme ruutua eteenpäin ja lyövät neljän pisteen verran vahinkoa vastustajaan osuessaan. Erikoisemmat voivat toimia samoin, mutta hyppäävät sen jälkeen vihollisen selustaan, tekevät vahinkoa jo monen ruudun päästä, vaihtavat linjaa ja niin edelleen. Pikanttina yksityiskohtana osa korteista kerää kokemusta, jonka myötä ne voivat muuttua tehokkaammiksi versioiksi itsestään.

KrosmagaKrosmagaKrosmaga