GR STREAMING
Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Shiness: The Lightning Kingdom

Shiness: The Lightning Kingdom

Salama ei iske kertaakaan

Shiness: The Lightning Kingdom näyttää ja kuulostaa hyvällä tavalla lastenohjelmalta, jollaisia pyörii televisiossa lauantaiaamuisin. Sympaattisesta ulkoasustaan huolimatta lopputulos jää monella tasolla harmittavan latteaksi.

Enigamin joukkorahoituspohjalta kokoon kursittu roolipeli käynnistyy, kun lippispäinen Chado pyllähtää ilmalaivaonnettomuuden myötä keskelle fantasiamaailmassa riehuvaa valtapeliä. Tästä alkaa varsin moneen kertaan nähty maailman pelastamiseen johtava odysseia, jonka varrella Chadon matkaan liittyy mukaan toinen toistaan värikkäämpiä hahmoja.

Shiness: The Lightning Kingdomin maailmassa edetään laajojen ja monipuolisten ulkoilmakenttien lävitse kohti seuraavaa aluetta, ja kustakin miljööstä löytyy tuttuun tapaan hurja määrä ylimääräistä tekemistä aina siviilien pelastamisen ja vihollisten rökittämisen ympärille rakentuvia sivutehtäviä myöten. Pelaaja ohjaa yhtä retkueen hahmoista, ja näiden vaihtelemisen avulla päästään luonnollisesti tutkimaan aiemmin saavuttamatta jääneitä alueita.

Pelin maisemat ovat kohtuullisen näyttäviä ja seikkailemaan houkuttelevia, mutta Shinessin kamera-asetukset ovat kieltämättä erikoiset - tuskastuttavan kääntyilevä kamera on asetettu niin, että pelihahmo on jatkuvasti lähempänä ruudun vasenta laitaa kuin sen keskustaa. Näin pelaaja pystyy toki ihailemaan ja tutkailemaan ympäristöään, mutta omituinen asettelu vaatii varsinkin aluksi melkoisesti totuttelemista semminkin kun kameran asetuksia ei pysty muuttamaan missään vaiheessa.

Shiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning Kingdom
Shiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning KingdomShiness: The Lightning Kingdom