GR STREAMING
Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Cities: Skylines

Cities: Skylines: Mass Transit DLC

Lupaava lisäosa ei jaksa päätepysäkille asti.

On tyypillinen maanantaiaamu kaupungissa. Naapurissa on ruumis joka on odottanut noutamista jo kolme päivää, kaikki roska-autot ovat yhdessä letkassa moottoritiellä, ja lähin bussipysäkki on yön aikana muuttunut skeittipuistoksi. Onneksi pimeyden tunteina on tapahtunut myös positiivista kehitystä, ja tien toiselle puolen on rakennettu kenttä ilmalaivoille. Työmatkasta tulee maisemallinen.

Liikenneruuhkat ovat Cities: Skylinesin siunaus ja kirous. Kirous siinä mielessä että ne nostavat ruman päänsä aina jossain vaiheessa, mutta siunaus siinä, että ne tuottavat sitä pelillisintä sisältöä, kun pelaaja joutuu oikeasti funtsimaan toimivan kaupunkikokonaisuuden logistista todellisuutta. Ladattavan Mass Transit -lisäosan tarkoitus on tehdä tästä prosessista aavistuksen sujuvampaa.

Aivan omaperäisistä ideoista ei kuitenkaan ole kyse, sillä lisäriin on omaksuttu useita ominaisuuksia pelaajien askartelemista modeista. Teiden tarkempi asemointi, epäsymmetriset kadut ja liikennevalojen hallinta ovat kaikki tuttuja juttuja, mutta erittäin tarpeellisia sellaisia, ja ne olisivat saaneet olla osa virallista peliä jo alusta asti.

Kattaus jää kuitenkin epätäydelliseksi, koska vaikka liikennettä on Mass Transitin avulla paljon helpompi analysoida, ja liikennevirtoja pystyy tarkastelemaan jopa kadun tarkkuudella, ei niihin edelleenkään voi vaikuttaa riittävästi. Pelaaja joutuu edelleen kikkailemaan erilaisten policy-vaihtoehtojen kanssa koittaessaan pitää raskasta liikennettä oikeissa uomissaan.

Cities: SkylinesCities: SkylinesCities: SkylinesCities: Skylines
Cities: SkylinesCities: SkylinesCities: SkylinesCities: Skylines