Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Tormentor X Punisher

Tormentor X Punisher

Lahdattavat demonit eivät koskaan lopu.

  • Teksti: Ford James (käännös: Markus Hirsilä)

Tormentor X Punisherissa ei hienostella kielenkäytöllä. Onneksi rienauksilla on muutakin merkitystä kuin vedota nuorempaan yleisöön, tai kirvoittaa pienimuotoisia verkkoskandaaleja. Yhdessä raskaan heavy metal -muusikin kanssa kielenkäyttö nimittäin virittää tunnelmaan. Se saa tuntemaan osallisuutta siihen vihaan, jota päähenkilöllä on helvetin demoneja kohtaan. Tormentor X Punisheria pystyisi pelaamaan ongelmitta ilman ääntäkin, sillä auditiivisia keinoja edistää peliä ei käytetä. Tosin silloin menettäisi samalla puolet nautinnosta. Demonien kurlutus niiden saadessa nahkansa täyteen reikiä pelaajan toimien seurauksena on tyydyttävää, eikä siitä kannata jäädä paitsi.

Tormentor X Punisher on niin sanottuja "vielä yksi kerta" -pelejä. Kahden tatin ammuskelupeli, jossa kuolee yhdestä osumasta. Ulkonäkönsä puolesta Tormentor X Punisher muistuttaa 90-luvun sarjakuvia välivideoissaan, ja varsinainen pelaaminen näyttää vanhoilta piirretyiltä. Nopeat kuolemat ja yhtä nopeat uudelleensyntymiset eli "respaamiset" rohkaisevat pelaamaan: seuraavalla kerralla voi olla parempi.

Onneksi jokainen demoni kuolee myös yhdestä osumasta. Yksi ase toimii sekä rynnäkkökiväärinä että haulikkona, ja lataus tapahtuu ampumalla toisella tulitustyypillä. Ratkaisu estää silmittömän räiskimisen, ja pakottaa käyttämään kumpaakin tulitustapaa. Rynnäkkökiväärin lippaan loppuessa ase sylkee lyhyen tulipärskeen, joka jää maahan vähäksi aikaa. jonkin ajan kuluttua tätä oppii hyödyntämään osana demonien lahtausta.

Tormentor X PunisherTormentor X PunisherTormentor X Punisher
Tormentor X PunisherTormentor X Punisher