Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Arizona Sunshine

Arizona Sunshine

Bugisten zombien ammuskelu puolivillaisessa virtuaalimaailmassa on semikivaa, mutta rumaa touhua

Jokin aika sitten Sony lanseerasi Farpoint-pelin ohella uuden virtuaalitussarin Playstationille nimeltä Aim Controller. Onnistuneen julkaisupelin myötä tälle tarkalle aseohjaimelle pedataan nyt runsaasti tukea. Liuta tulevaisuudessa häämöttäviä pelejä on jo ehtinyt mainita tukevansa uutta ohjainta, joista ensimmäisenä jyvälle pääsee zombieräiskintä Arizona Sunshine. On aika vetää liikkuvat taakse, ja lähteä lahtaamaan eläviä kuolleita paahtavan auringon alle.

Nimettömänä pysyvä selviytyjä samoaa pitkin auringon polttamaa Arizonaa. Yksineläminen zombieita tappaen on alkanut kyllästyttää, joten eteen tulevat vihjeet muista elonjääneistä kuulostavat lupaavalta vaihtelulta. Alkaa ruudinkatkuinen matka elävien kuolleiden valtaamassa maailmassa kohti sosiaalisempaa kanssakäymistä.

Tarinallisesti Arizona Sunshine ei kaikessa kliseisyydessään ole kiinnostava. Peli ei tunnu sisältävän mitään omaperäistä, vaan kierrättää perinteiset "löydä tavara x avataksesi ovi y" -pulmat zombieiden ammuskelun ohessa. Putkijuoksumaista etenemistä zombieaallosta toiseen verisuonen ohuen juonen siivittämänä ei helpota päähahmon väkisin vääntämät huonot vitsit ja niille itsekseen nauraminen. Pelin pakottava tarve yrittää olla "cool" on liian ilmiselvää ja tällaisenaan noloa.

Arizona SunshineArizona SunshineArizona SunshineArizona Sunshine
Arizona SunshineArizona SunshineArizona SunshineArizona Sunshine