Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
arviot
Nidhogg 2

Nidhogg 2

En Garde, Amiga!

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Äärimmäisyyksiin viety alkuperäisen Nidhoggin minimalismi on saanut uuden kerroksen retrokuorrutusta ylleen. Uudet aseet ja maisemat eivät ehkä kohota kakkososaa uusiin sfääreihin, mutta monipuolistavat kokemusta merkittävästi.

Alkuperäinen Messhoffin Nidhogg on minimalismin mestariteos. Sen tietokonepelien alkuaikoja henkivä ulkoasu yhdistyi miekoin käytävään kaksintaisteluun hilpeällä tavalla. Kakkososan ydin on edelleen täysin sama - kaksi pelaajaa pyrkii kumpikin pääsemään pitkulaisen kentän vastakkaiseen päähän äärimmäisen uhrin suorittaakseen. Viimeksi joko vastustajan aseen tai kuiluun hyppäämisen johdosta kuollut joutuu puolustautumaan hyökkääjän pyrkiessä paloihin jaetun kentän toiseen päähän. Tehtävä on siis tappaa vastustaja, juosta eteenpäin sen minkä ehtii ja taistella lisää. Hektinen posottaminen ei juuri taukoja tarjoa, sillä teilattu palaa takaisin tukkeeksi vain muutaman sekunnin jälkeen.

Edeltäjänsä monoasepolitiikasta poiketen Nidhogg 2:ssa on peräti neljä eri keskiaikaista kuolemantuottajaa. Perinteinen miekka on kohtalaisen nopea ja erinomainen torjumaan niin vastustajan iskuja kuin lentäviä esineitäkin. Lyömämiekka on hidas, mutta heiluu kuolettavassa kaaressa. Tikari on tuhottoman nopea, mutta lyöntietäisyydeltään lyhyt. Jousipyssy on valikoiman erikoisin loppumattomine nuolineen. Nopeisiin tilanteisiin siitä ei juuri ole, sillä vimmaisesti päin juokseva miekkamies pistää robinhoodista elinnesteet todella nopeasti pihalle.

Nidhogg 2Nidhogg 2Nidhogg 2Nidhogg 2
Nidhogg 2Nidhogg 2Nidhogg 2Nidhogg 2