Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
arviot
Morphite

Morphite

Ei-kenenkään Morphiten jäljillä

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Morphite-avaruusseikkailu on kuin No Man's Sky- ja Metroid Prime -pelien ristisiitos. Naissankari seikkailee avaruudessa tutkimassa vieraita planeettoja, skannailee vastaantulevia elämänmuotoja ja haalii itselleen arvokkaita mineraaleja ja uusia varusteita, joiden avulla päästään käsiksi vaikkapa räjäytettävän kiviseinän takana odottaviin aarteisiin. Samalla ammuskellaan salaperäisen Morphite-aineen perässä olevia konnia ja selvitellään maailmankaikkeudesta kuulemma kadonneeseen mönjään liittyviä salaisuuksia.

Morphite muistuttaa sarjakuvamaisella ja neonvärillisellä maailmallaan melkoisesti No Man's Skyta, vaikka grafiikka onkin tyyliltään hivenen yksinkertaisempaa. Planeettojen kamarilla käyskentelevät elikot ovat hauskan persoonallisia silmälasipäisine lehmineen ja koirankokoisine avaruusetanoineen. Kun Morphiten sankaritar ottaa ensiaskeliaan uudella, täysin hiljaisella taivaankappaleella ja juoksee ensimmäisessä persoonassa skannaamaan lähintä puuta, tunnelma on täyttä Metroid Primea.

Ainoana harminpaikkana planeetoilla on niiden autius ja käytävämäinen putkimaisuus, ja vähänkin avarampaan kohtaan on sijoiteltu laskelmoidun kitsaasti ruohonkorsia, kiviröykkiöitä ja laiduntavia luontokappaleita. Mass Effect: Andromedan hiekkalaatikkomaisten erämaiden jälkimainingeissa tällainen yliyksinkertaistaminen jättää mielenkiintoiset miljööt turhan paljaiksi. Morphiten jäljittäminen johtaa sankarittaren temppeleihin, jotka eivät materiansiirtolaitteineen, happoaltaineen ja painikkeiden rämpyttämisen varaan rakennettuine aivopähkinöineen tarjoa mitään uutta saati oivaltavaa. Juonikin etenee ennalta-arvattavasta juonenkäänteestä toiseen, eikä varsinaisesti säväytä tapahtumillaan missään vaiheessa.

MorphiteMorphiteMorphiteMorphite
MorphiteMorphite
Gamereactor

Juridiset tiedot

More

Copyright 1998-2018 - Julkaisija: Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Tanska.