Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
arviot
Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite

Toimiva peli, mutta osa sisällöstä on jätetty tulevaisuuden maksullisten lisälatauksien varaan.

  • Teksti: David Selnes (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En ole erityinen tappelupelien fani, mutta kokemukseni Marvel Vs. Capcom 2:n ja 3:n parissa on tehnyt selväksi, että Capcom osaa asiansa miellyttäessään sekä omia että Marvelin ystäviä. Marvel vs. Capcom: Infinite ei tee poikkeusta tästä säännöstä pelattavuudellaan, mutta sen sijaan muualla on tehty jokseenkin kyseenalaisia ratkaisuja.

Pääasiassa ohjaus on napakka ja hyvä, mutta joissakin hahmoissa tuntuu olevan selvää hitautta ja viivettä pelaajan komentoihin vastatessa. En ole täysin varma siitä, johtuuko tämä omista mieltymyksistäni, vai onko kyseessä pelin vika. Joka tapauksessa osa näppäinyhdistelmistä ovat melkoisen haastavia suoritettavia tavallisella ohjaimella. Tuntuukin siltä, että Marvel vs. Capcom: infinite on suunniteltu pelattavaksi erityisellä pelihallitikulla tavallisen ohjaimen sijaan. Ongelma on onneksi hyvin pieni, ja omiksi suosikeikseni osoittautuivat Morrigan, Dante, Arthur ja X muutaman erän jälkeen. Suunnilleen kaikilla hahmoilla on yhdistelmähyökkäyksiä, jotka ovat silmäkarkin ohella monipuolisia ja persoonallisia.

Uutta ovat kuusi erilaista Infinity-kiveä. Jokaisella on oma vaikutuksensa taisteluun, joka lisää uuden kerroksen strategiaa pelaamiseen. Itse taistelijoiden ohella on mietittävä myös heidän keskinäistä yhteistyötään, ja kuinka erilaisia heikkouksia voi paikata kivillä. Esimerkiksi Hulkin kanssa kannattaa käyttää Time-kiveä, koska se tekee vihreästä jätistä nopeamman.

Yksinpelaajille on tarjolla oma tarinatila. Valitettavasti tämä on sekä tylsä että kliseinen. Injustice-pelit ovat osoittaneet, että myös taistelupeleissä voi olla mielenkiintoinen ja syvällinen tarina. Marvel vs. Capcom: Infinite ei tarjoa kumpaakaan. Toki kyseessä on eeppinen taisto, kun Ultron ja Sigma ovat muuntuneet Ultron Sigmaksi. Tarkoituksena on tietysti kaiken elämän tuhoaminen. Harmillisesti kokonaisuudessa ei ole oikein mitään vetoavaa tai mielenkiintoista.

Taistojen välillä katseltavat välivideot toteuttavat lähinnä esittelyn virkaa, ja valtaosa taistoista käydään Ultron Sentry -yksiköitä vastaan. Moinen muuttuu hyvin nopeasti tylsäksi. Tappelut ikonisten hahmojen kanssa ovat hyvin harvassa, ja silloinkin ne tuntuvat enemmänkin eräänlaisilta välibosseilta. Onneksi Marvel vs. Capcom: Infinitessa on tarjolla oikeasti kiinnostavaakin pelattavaa.

Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite
Marvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: InfiniteMarvel vs. Capcom: Infinite
Gamereactor

Juridiset tiedot

More

Copyright 1998-2018 - Julkaisija: Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Tanska.