Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
arviot
Let Them Come

Let Them Come

Retropyssyttely suoltaa loputtomien kuulien lisäksi pihalle harmillista alisuoriutumista

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Ympäri avaruutta levinneet vihamieliset avaruusoliot ovat pistäneet ihmiskunnan tiukalle. Suuri tehtävä uhan poispyyhkimiseksi menee kuitenkin pahasti vikaan avaruusolioiden napsiessa erikoisjoukoista yhden toisensa jälkeen. Verilöylystä selviää kaikesta huolimatta yksi eloonjäänyt, joka on päättänyt viedä tehtävän loppuun hinnalla millä hyvänsä. Onneksi hänen tukenaan on järeä tykki, jonka avulla hän toivottaa tervetulleeksi päälle hyökivät avaruusoliomassat.

Let Them Come on sataprosenttista retrofiilistelyä. Pikseligrafiikka, yksinkertainen pelimekaniikka ja tiukka meno vetävät puoleensa välittömästi. Ideana on rei'ittää aaltoina päälle vyöryviä avaruusolioita paikalleen pultatulla automaattitykillä. Ököjen muuttamisesta maksalaatikoksi palkitaan pisteillä, jotka taas voi vaihtaa tehokkaampiin ammuksiin ja muihin apuihin taistelussa avaruuden uhkaa vastaan. Kuolema ei ole hahmolle kuin hetkittäinen tupakkatauko, jonka aikana pelaaja voi käyttää ansaittuja pisteitään, ja kun liikkuvat on taas vedetty taakse, suoltaminen jatkuu aallosta, johon viimeksi jäätiin. Tämä jatkumo onkin hyvä idea, minkä avulla tilanne etenee koko ajan ja mielenkiinto säilyy paremmin alati muuttuvien vihollisaaltojen avulla.

Ököjen kaataminen on helppo oppia, mutta haastavampi hallita. Ohjaimen tatilla liikutellaan ainoastaan aseen tähtäintä ja sitäkin vain ylös- ja alaspäin. Liipaisin käynnistää tykin loputtomilla kuulilla ja sitten mennään! Ohjaimen muista napeista voi nakella sokkia tai ottaa mittaa erilaisin käsiasein iholle tulevista monsuista. Tatin ja nappien yhteisbaletti kuitenkin vaatii käsikoordinoinnin lisäksi ajoitusta, josta haasteet alkavatkin. Tykki ylikuumenee, jolloin se on hetken käyttökelvoton. Kranaattejakaan ei voi lapioittain viskoa, vaan niillekin on oma aikarajoituksessa. Tällaiset rajoitukset eivät kuitenkaan vihulaisia kiinnosta: niitä puskee päälle lähes jatkuvalla syötöllä niin lattiaa, seiniä kuin kattoakin pitkin.

Let Them ComeLet Them ComeLet Them ComeLet Them Come
Let Them ComeLet Them ComeLet Them ComeLet Them Come
Let Them ComeLet Them ComeLet Them ComeLet Them Come
Let Them ComeLet Them ComeLet Them ComeLet Them Come
Let Them ComeLet Them Come