Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Destiny 2

Destiny 2 (PC)

Konsolien kuninkaan komein versio

Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Jo ensimmäistä Destinyä odotettiin PC:lle heikoin lopputuloksin. Kakkososa korjaa onneksi tämän, eikä tyydy vain siirtämään konsoliversiota uudelle alustalle ottamatta PC:n erityispiirteitä huomioon.

Joidenkin pelaajien alustava huoli Destiny 2:n PC-version käännöksestä on osoittautunut turhaksi. Bungien itsensä sijaan porttauksesta vastaa pääosin Vicarious Visions ja jäljen perusteella porukan voisi palkata uudelleenkin. PC-versio sekä rullaa sujuvasti että näyttää konsolisisaruksiaan paremmalta. Pieniä notkahduksia ruudunpäivityksessä esiintyi tietyillä pelialueilla, mutta muuten käännös on ammattitaitoisesti tehty.

Asetuksia on niin näkökentän laajuudesta tekstuurien skarppiuteen ja hiiritähtäyksen hienosäätöön asti. Pintakuviointien tarkkuus on konsoliversioita korkeampi, joten resoluution nostosta on kouriintuntuvaa apua. Suurin ero on kuitenkin pelituntuman puolella kohonneen ruudunpäivitystahdin ansioista. Tähtääminen on nopeampaa, sulavampaa ja suurissakin väännöissä sujuvampaa. Pienenä makuasiana näppäimistöllä liikkuminen tuntuu aavistuksen konemaisemmalta peliohjaimen analogiseen tattiin verrattuna, jos jotain negatiivista siirtymästä haluaa hakea.

Jimm'sin Gamer Gold -testikoneen Nvidia GTX 1070- ja Ryzen -prosessorikombo pyörittää peliä ongelmitta 1440P-resoluutiolla vähintään 60 ruutua sekunnissa melkein täysillä asetuksilla. Pienellä hienosäädöllä satasen raja on suhteellisen helppo rikkoa, jos sulavuuden kanssa ei halua tehdä kompromisseja tai omasta 144 hertsin monitorista haluaa kaiken irti.

Destiny 2Destiny 2Destiny 2Destiny 2
Destiny 2Destiny 2Destiny 2Destiny 2