Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Super Lucky's Tale

Super Lucky's Tale

Hieno lisä tasoloikkapelien joukkoon.

  • Teksti: Lisa Dahlgren (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Kokonaan uuden sarjan lanseeraaminen tasoloikkapelien lajityppiin on varsin vaikeaa, sillä pelityyppi eli kukoistuskauttaan viimeksi 90-luvun alussa. Oculus Riftille viime vuonna julkaistu Lucky's Tale sai kohtuullisen vastaanoton, ja nyt on tullut aika kehittää ideaa eteenpäin ilman VR-ominaisuuksia.

Playful Corpin Super Lucky's Tale ei nauti jo valmiiksi samanlaista suosiota kuin esimerkiksi Mario, joten siihen ei kohdistu ennakolta odotuksia ja hypetystä. Toisaalta myöskään ongelmia ei anneta anteeksi, ja peli julkaistiin samaan aikaan Nintendon Super Mario Odysseyn kanssa. Huonoista lähtökohdista huolimatta Super Lucky's Tale on itse asiassa ihan onnistunut peli.

Toiminta alkaa kesken riidan, jonka osapuolina ovat onnelliset guardianit ja vihainen superpaha kissa Jinx Kitty Litter -jengeineen. Jinx haluaa Book of Ages -teoksen, josta sankariketut eivät halua luopua. Kesken mittelön kirja aukeaa imaisten niin Luckyn kuin pahat kissatkin sisäänsä.

Pelaajaa tervehtivät värikkäät, kutsuvat ja hyvin suunnitellut maailmat. Niitä asuttavat hurmaavat oliot, joiden kanssa pääsee keskustelemaan. Unohtaa ei sovi myöskään ilkeitä pahiksia, kerättäviä hilavitkuttimia ja kolikoita tai suoritettavia kenttiä. Värikkäiden 3D-tasoloikkien fanit ovat heti kuin kotonaan: kutsuvan klassinen retro suorastaan leijailee pelin yllä. Peli on jaettu lukuisiin keskusmaailmoihin, joista lähdetään suorittamaan kenttiä ja keräilemään roinaa.

Super Lucky's TaleSuper Lucky's TaleSuper Lucky's TaleSuper Lucky's Tale
Super Lucky's TaleSuper Lucky's TaleSuper Lucky's Tale
Super Lucky's TaleSuper Lucky's Tale