Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Hitman

Hitman: Patient Zero

Agentti 47 palaa vielä kerran vanhoihin tuttuihin maisemiin.

  • Teksti: Mike Holmes (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

IO Interactiven tiet erosivat taannoin Square Enixin kanssa, mutta Hitman-sarja jäi IO:lle. Studio valmistelee toista kautta jaksoihin jaettavaa Hitmania, mutta sitä odotellessa on linjoille laskettu (viimeinen?) versio Hitmanin ensimmäisestä kaudesta PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle. Tällä kertaa mukana on toinenkin tarinatila. Testissä käytettiin Xbox One X -konsolia, jolla peli näyttää varsin hyvältä 4K-resoluutiolla.

Tämä uusi tarina on sanalla sanoen hieman tekemällä tehty. Mukana on kaikkiaan neljä tehtävää, joista jokainen tapahtuu uusiksi sovitetulla vanhalla kartalla. Toisin sanoen toimintamalli on sama kuin yhtiön aiemmissa DLC-latauksissa: jo valmiisiin hiekkalaatikoihin lisätään uusia ominaisuuksia. Patient Zeron toimeksiannoissa on onneksi ihan oikeasti tarinaa, jotka sidotaan toisiinsa varsin onnistuneesti lyhyiden välivideoiden voimin. Käsiksi tähän lisään pääsee hankkimalla Game of the Year -päivityksen, joten kuluttajilla on mahdollisuus ostaa vain tämä uusi osio tarvitsematta maksaa jo hankitusta ensimmäisestä kaudesta uudelleen.

Game of the Year -päivitys maksaa 20 euroa, joten varsinaisesti halvasta paketista ei ole kyse. Hitaasta aloituksesta huolimatta kokonaisuus on kuitenkin riittävän onnistunut, ja tehtäviä on peräti neljä kappaletta. Samaan aikaan koko ensimmäisen kauden jo pelanneille vanhat maisemat eivät välttämättä enää innosta riittävästi ostopäätöksen tekemiseksi. Patient Zeron tarina on täysin itsenäinen kokonaisuus, ja omana itsenään se on onnistunut. Sellaisena siihen tulee suhtautuakin, koska muuten tuttujen maisemien samoilussa ei ole mitään järkeä jo aiemmin koetun tarinan kannalta.

HitmanHitmanHitman