Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Rocket League

Rocket League (Nintendo Switch)

Autopalloilu toimii myös kannettavassa muodossa.

  • Teksti: Sam Bishop (Käännös: Markus Hirsilä)
Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Rocket League on yksi niistä peleistä, jotka ovat vain jatkaneet kasvuaan viime vuosien aikana. Matka alkoi vuonna 2015 PS4:llä jatko-osana Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Carsiin, ja suosio lähti nousuun ilmaisena PS Plus -pelinä. Sittemmin Rocket League on kulkeutunut PC:lle, Xbox Onelle ja nyt myös Nintendo Switchille. Näin ollen ajokkimatsit saa mukaansa maailmalle.

Rocket League tekee saman kuin moni muukin Switch-peli: graafista laatua uhrataan kannettavuuden saavuttamiseksi. Tämä pätee niin isolta ruudulta kuin kannettavassakin muodossa pelatessa. Psyonixin mukaan telakassa peli rullaa tasolla 1280 x 720p, ja mukana kulkiessa on käytössä dynaaminen resoluutio riippuen käytössä olevasta areenasta. Taso pyörii yleensä lukemissa 1024 x 576. Täydellinen ratkaisu ei ole, mutta kuitenkin erittäin pelattava ja hauskuus saadaan säilymään myös kannettavassa muodossa. Psyonix on ilmoittanut jatkavansa pelin optimointia. Lisäksi ruudunpäivitys on 60 ruutua sekunnissa, joten sen puolesta ei valittamiseen ole aihetta. Resoluution eron toki huomaa oikein läheltä tarkasteltaessa, mutta käytännön pelaamista se ei haittaa.

Tilanne muuttuu astetta huonommaksi jaetun ruudun kannettavalla pelitavalla, joka tietysti puolittaa yhden pelaajan näkymän. Pelattava tämäkin tyyli on, muttei tokikaan pärjää telakoidun ison ruudun menolle. Pelaajien määrä on lisäksi rajattu kahteen kannettavassa muodossa, ja isolla ruudulla maksimi on neljä.

Rocket LeagueRocket League
Rocket LeagueRocket LeagueRocket League