Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Human: Fall Flat

Human: Fall Flat

Fysiikkapohjaista hilpeyttä porukassa

Facebook
TwitterReddit

Jo pidempään yksinpelinä markkinoilla ollut fysiikkapulmia ja tasoloikkaa yhdistävä Human: Fall Flat saa nyt odotetun yhteistyötilansa, ja naurulle ei tahtonut tulla taukoa.

Alun perin 2016 julkaistu peli sai nyt joidenkin pitkään odottaman moninpelipäivityksen. Yksinpelin kentät on kierrätetty jengimateriaaliksi kokonaisuudessaan, ja mukana on myös yksi kokonaan uusi temppeliteemainen taso. Yksinpeli toimii teknisesti hienosti ja oman muovailuvahamaisen hahmon hyppyyttäminen fysiikkapulmasta toiseen toimii, mutta jätti hieman valjun jälkimaun. Toistaiseksi keskeneräisessä alpha-tilassa oleva moninpeli korjaa jälkimmäisen vian täysin.

Pelissä yhdestä jopa kahdeksaan vahaukkoa lyllertää, hyppii, tarttuu ja heittelee tiensä vajaan kymmenen jatkuvasti vaikeutuvan kentän läpi. Ensimmäiset sisältävät helppoja palikkatehtäviä jälkimmäisten siirtyessä aina uuden teeman myötä uudenlaisiin haasteisiin valtamerilaivan ohjaamisesta sähkötöihin. Yleensä joku tarttuu johonkin kiinni ja raahaa sitä eteenpäin samalla, kun toiset vääntelevät vipuja, raahaavat jotain muuta etenemistä auttavaa tai sekoilevat muuten vaan pitkin kenttää.

Human: Fall FlatHuman: Fall FlatHuman: Fall FlatHuman: Fall Flat
Human: Fall FlatHuman: Fall Flat