Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Dead Rising 4

Dead Rising 4: Frank's Big Package

Zombeja... niin paljon zombeja. Dead Risingin uusivanha seikkailu on Playstation 4:lläkin sarjan heikoin osa.


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Dead Rising saavutti vuosi sitten neljännen sarjanumeronsa, kun Dead Rising 4 pamahti Xbox Onelle ja PC:lle. Puolittainen yksinoikeus Xboxilla kesti sen tutun vuoden verran, ja nyt zombitappaja Frankin paluu Willametten ostarille ilmestyi myös Playstation 4:lle lisänimellä Frank's Big Package.

"Frankin iso paketti" on nimenä hieman harhaanjohtava. Mukana on toki peliin julkaisun jälkeen ilmestynyt ladattava lisämateriaali, mutta suurin osa tästä on vain hassuja asuja, aseita ja naamareita. Erityisesti mukana on Capcomin pelien sankareiden asusteita, joten jos olet koskaan halunnut nähdä Frankin Street Fighter -pelien mimmien kuteissa, niin tässäpä on siihen mahdollisuus. Asut ovat suhteellisen tarpeettomia lisukkeita, mutta onneksi mukana on myös tuntuvampaa sisältöä muun muassa moninpelissä minigolfin merkeissä ja pelitilassa, jossa pääsee pelaamaan epäkuolleella versiolla Frankistä. Merkittävin osa paketissa lienee kuitenkin viimeisin lisäri Capcom Heroes, joissa asusteiden lisäksi Frank saa myös Capcom-hahmojen kykyjä. Näihin lukeutuvat esimerkiksi Devil May Cry'n Dante, Megaman X ja tusinan verran muita. Osa näistä on aika höhliä, mutta sentään tarjoavat kivasti vaihtelua. Moodin ongelma on vain se, että yksinpelikampanjan rakenne ja sisältö ovat samat. Jos siis hulluttelu ei kiinnosta ja pelin on jo kertaalleen vetänyt läpi, tuntuu pelimuoto auttamattoman päälle liimatulta.

Dead Rising 4Dead Rising 4Dead Rising 4Dead Rising 4
Dead Rising 4Dead Rising 4Dead Rising 4Dead Rising 4