Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Blossom Tales

Blossom Tales: The Sleeping King

Super The Legend of Zelda Ultra Turbo Hyper Edition

Facebook
TwitterReddit

Imitaatio on klassisin imartelun muoto. FDG Entertainmentin alun perin jo vuosi sitten PC:lle julkaistu Blossom Tales: The Sleeping King imartelee näin ollen Zelda-pelejä ja monia muita klassikoita ihan tosissaan.

Päähahmo Lily saa heti pelin aluksi harteilleen ruusuritarin arvonimen. Linna olisi toki muitakin sotureita täynnä, mutta ne onnettomat ovat taitavia lähinnä vastuunsa pakenemisessa. Niinpä linnan rottaongelma kuin heti perään eteen tulevat eeppisemmät haasteetkin Lily joutuu hoitamaan itsekseen, varustearsenaaliaan luolasto toisensa jälkeen parannellen.

Blossom Tales ei piilottele esikuviensa vaikutusta. Lilyn perusliikkeet ja karttuva varustearsenaali ovat rosvottu suoraan Linkin taskusta. Pääkartalla seikkailu on erehdyttävän zeldamaista, ja tutuilta vaikuttavia hetkiä tulee vastaan koko ajan. Esimerkiksi kartan länsiosasta löytyvä joki hirviöineen on kovin samankaltainen kuin Zelda-sarjan ensimmäisen osan vastaava.

Erilaisia viitteitä vilisee toki muihinkin sarjoihin zeldojen lisäksi, mutta on Blossom Talesissa onneksi omakin sielunsa mukana. Käsikirjoitus on huumoria ja itseironiaa täynnä, mutta vitsien osumatarkkuus on vähän niin ja näin. Yleishenki on kuitenkin mukavan leikkimielinen ja sopii pelin rennon retroon ilmeeseen mainiosti.

Blossom TalesBlossom TalesBlossom TalesBlossom Tales
Blossom TalesBlossom TalesBlossom Tales