Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
arviot
Floor Kids

Floor Kids

Pidä kiinni, boi. Istu alas, kuuntele miten biitti soi.

Facebook
TwitterReddit

Erilaisia tanssi- ja rytmipelejä on nähty vuosien varrella moneen lähtöön. Milloin on menty matolla, soiteltu muovista ilmakitaraa tai huidottu kepeillä liikkeitä ilmaan. Floor Kids ottaa rytmipelien genreen perinteisemmän, mutta samalla kuitenkin erittäin omaperäisen näkökulman.

Ylimääräisiä soittovermeitä ei tarvita, sillä viileät breakbiitit muuttuvat ruudulla tanssiaskeliksi vain Joy-Conista löytyviä nappuloita naputtelemalla. Yksioikoiseksi nappuloiden hakkaamiseksi peli ei kuitenkaan pääse missään vaiheessa muuttumaan: siitä pitää huoleen poikkeuksellisen tuore pelimekaniikka.

Ruudulla ei missään vaiheessa näy, missä tahdissa nappuloita pitäisi painella. Sen sijaan tehtävänä on painella eri liikkeitä vastaavia nappeja biitin tahdissa korvakuulolta ja mikä parasta, vieläpä oman mielen mukaan. Mitä paremmin biittiin osuu, sitä parempia pisteitä plakkariin tulee, mutta tanssi ei lopu, vaikka painelisi menemään vain pelkkää perusrytmiä.

Liikearsenaalissa on kaikki tyydyttävään breikkaamiseen tarvittavat palikat. Välillä steppaillaan pystyssä, välillä taas lakaistaan reisillä lattiaa. Tuulimyllyt, flipit ja liikkeen jäädyttävät freezet löytyvät niin ikään mukavan helposti ja autenttisesti toteutettuna. Pelasi peliä miten tahansa, pelihahmon liikkeet muistuttavat tyylikkäästi oikeaa break-tanssimista.

Floor Kids