Suomi
Gamereactor
arviot
Power Rangers: Battle for the Grid

Power Rangers: Battle for the Grid

Eri aikakausien rangerit 3 vs. 3 -tappelussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Power Rangersin pitkäaikaiset fanit tietävät, että tarjolla on monenlaista versiota mitä erilaisimpine pahiksineen ja tarinoineen. Toisin sanoen pelintekijöillä on runsaasti materiaalia, mistä ammentaa. nWay'n Power Rangers: Battle for the Grid ottaa joukon sankareita ja konnia laittaen heidät sitten mittelemään 3 vs. 3 -tappelupelissä. Lopputulos on ainakin mekaanisesti varsin tyydyttävä pelattava.

Peli myös näyttää hyvältä. Animaatiot ovat pääosin sulavia, tehosteet sananmukaisesti tehostavat toimintaa, ja studio on selvästi panostanut siihen, että jokainen taistelija tuntuisi omanlaiseltaan. Ongelma on siinä, ettei taistelijoita ole riittävästi. Hyvin lyhyen pelaamisen jälkeen alkaa jo tehdä mieli kokeilla useampiakin hahmoja. Valikon olisi pitänyt pullistella erilaisia taistelijoita sarjan 30-vuotisen historian eri vaiheilta, mutta niin ei olekaan.

Julkaisussa tarjolla on ainoastaan yhdeksän pelattavaa hahmoa. Tämä on aivan liian vähän, ja vähäisyys alkaa tuntua jo muutaman tunnin pelaamisen jälkeen. 3 vs. 3 -ottelut tarkoittavat sitä, että on hyvin tavallista nähdä samat hahmot taistelemassa matsista toiseen.

Power Rangers: Battle for the GridPower Rangers: Battle for the Grid
Tämä on mainos:

Peli ei kuitenkaan ole täysi pannukakku, ja hauskuuttakin on onneksi mukana. Hahmot potkivat, torjuvat, tekevät pitkän matkan hyökkäyksiä ja sekoittavat keskenään keveitä, raskaita ja keskitehon iskuja yhdistellen niitä sarjoiksi. Tukea voi kutsua itselleen reunoilta, ja ottelijaa voi vaihtaa tarpeen mukaan. Ottelun aikana mittari täyttyy, jolla sitten voi käynnistää tuhoisan erikoishyökkäyksen. Taistelujärjestelmä on jokseenkin yksinkertainen, mutta se sopii hyvin yhteen Power Rangersin tarinan kanssa. Harmillisesti niitä erikoisiskujakaan ei ole kuin muutama.

Kausipassi on jo saatavilla, ja päivityksiä on lupailtu. Kyynikko voisikin sanoa, että suurin osa sisällöstä on vain härskisti suljettu maksumuurin taakse. Näin ei kuitenkaan ole, sillä kausipassi on sisällöltään varsin keveää kamaa. Luvattuna on kolme uutta pelattavaa hahmoa, joten lopulta tarjolla on kokonaisen tusinan verran hahmoja sarjassa, jossa olisi ollut satoja erilaisia mahdollisuuksia.

Power Rangers: Battle for the Gridin tuotantoarvot ovat kohtuulliset, pelimuotoja on riittävästi ja yksinpeli on jokseenkin unohdettava. Lopulliseksi vaikutelmaksi jää, että peli tarjoaa aivan liian vähän suhteessa siihen, mitä tällaiselta julkaisulta olisi lupa odottaa. Potentiaalia kuitenkin riittää, joten runsaalla panostuksella pelistä voi lopulta muotoutua jotain siistiä.

Power Rangers: Battle for the GridPower Rangers: Battle for the Grid
Tämä on mainos:
HQ
HQ
HQ
05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Toimiva taistelujärjestelmä, mukana olevat taistelijat mukavan erilaisia
-
Liian vähän sisältöä, kaipaisi enemmän omaa persoonallisuutta
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä



Ladataan seuraavaa sisältöä