Suomi
Gamereactor
elokuva-arviot
Bee Movie

Bee Movie

Kapinoidessaan jatkuvaa työnteon pakkoa vastaan nuori kuhnurimehiläinen Barry B. Benson rikkoo yhden tärkeimmistä mehiläisten säännöistä eli puhuu ihmisille. Tästä lähtee käyntiin tapahtumaketju, joka sekä naurattaa että jännittää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Bee Moviessa eli Mehiläisen elokuvassa veteraanikoomikko Jerry Seinfeld esittelee käsikirjoittajan ja tuottajan kykyjään. Piirroselokuvien nykytrendin mukaisesti elokuva on toteutettu näyttävällä tietokoneanimaatiolla ja suunnattu yhtä paljon aikuisille kuin lapsillekin.
Tosin tällä kertaa lapsille suunnattu sisältö rajoittuu hauskaan kuvastoon, kohellukseen ja ilveilyyn, sillä aika karkeasta runttauksesta huolimatta sinne tänne poukkoilevan tarinan sanomaa ei ole onnistuttu yksinkertaistamaan selkeäksi opetukseksi taitavammin kirjoitettujen satujen tapaan. Teemoja on niin monta, ettei yksikään nouse selvästi päällimmäiseksi. Hajanaisuus tuntuu jopa puoliksi tarkoitukselliselta.
Seinfeldin stand-up -taustoista johtuen myös huomattava osa huumorista perustuu sanailuun. Se on toki hauskaa, ainakin jos kielitaito sallii suomennosten väliin jättämisen. Mehiläisen elokuva on pätevää tavaraa ja kyllä tämäkin kannattaa kertaalleen katsoa, mutta Nemoa etsimässä ja Ice Age -leffojen tasosta jäädään pari pykälää.

HQ
Bee MovieBee MovieBee MovieBee Movie
Bee MovieBee MovieBee MovieBee Movie
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Bee Movie

Bee Movie

ELOKUVA-ARVIO. Kirjoittaja Jaakko Maaniemi

Mehiläisen elokuva tarjoaa nokkelaa sanailua, vauhtia ja vaaratilanteita sekä runsaasti huumoria koko perheelle.



Ladataan seuraavaa sisältöä