Suomi
Gamereactor
arviot
We Sing Encore

We Sing Encore

We Sing on Wiin vastine PlayStationin Singstarille ja Xboxin Lipsille. Kuinka Wii-karaoke luistaa sarjan toisessa osassa, Annakaisa tarttui mikkiin ja otti selvää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

We Sing Encore on pohjoismaisen Nordic Games Publishingin julkaisema Wii-laulupeli, joka tarjoaa jatkoa aikaisemmin julkaistulle We Singille. Selkeistä Singstar-viitteistään huolimatta We Sing Encoren vertailukohteeksi soveltuu hyvin Ubisoftin suosiota kerännyt Let's Dance -tanssipeli. Pelit muistuttavat toisiaan biisivalikoimissaan: mukana on listahittejä toisen perään useammalta vuosikymmeneltä.

HQ

Siinä missä Let's Dancessa oli Mc Hammerin Can't Touch This, on We Sing Encoressa Right Said Fredin I'm too Sexy. Jos Let's Dancessa ilahdutti Britney ja Katy Perry, niin nyt saa ilokseen Rihannaa, Lady Gagaa, Natasha Bedingfieldiä ja Lily Allenia.

Vanhemman ikäluokan hittiklassikoita edustavat Lynyrd Skynyrdin ilkivihreä Sweet Home Alabama, Bonnie Tylerin Total Eclipse of the Heart ja Gloria Gaynorin I Will Survive. Voisi olettaa, että kaikenikäinen bilekalusto saadaan jossain vaiheessa iltaa hetkeksi irti sohvasta.

We Sing Encoren myyntivalttina on mahdollisuus neljän laulajan yhtäaikaiseen osallistumiseen, mutta ei ominaisuuksissa ole muutoinkaan pihistelty. Pelimoodeja on useita, jokaisen biisin latausikkunassa on pieni faktatieto, pelin biisejä voi soittaa pelkästään musavideolistoina ja niin edelleen. Kunnianhimoisin ominaisuus ovat ehkä kuitenkin laulutunnit, joissa on tarkoitus opetella nuotissa pysymistä. Valitettavasti tunnit kääntyvät helposti teknologian kanssa taistelemiseksi. Mukana paketissa tulleet Logitechin USB-mikit ovat kelvolliset, mutta ainakaan Wiin peruspiuhoilla äänentoisto ei millään päihitä PlayStation 3:a saati sitten kulmakuppilan karaokelaitetta.

Biisejä on tasan neljäkymmentä, joiden kaikkien kahlaamiseen kuluvat korkeintaan kahdet etkot. Lajityypin muut edustajat huomioiden jollotettavaa piisaa silti ihan mukavasti. Singstar-levyjen keskimääräinen biisivalikoima vaihtelee 20 ja 30 kipaleen tasolla, joten vastinetta rahalle We Sing Encore antaa kyllä vähintään saman verran.

Tämä on mainos:
We Sing EncoreWe Sing EncoreWe Sing EncoreWe Sing Encore
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Nelinpelimahdollisuus, pelimudoot, faktaruudut, biisilista
-
Äänenlaadussa parannettavaa, biisilista
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
We Sing EncoreScore

We Sing Encore

ARVIO. Kirjoittaja Annakaisa Kultima

We Sing Encore kepittää Singstarin nelinpelimahdollisuudella, mutta äänenlaatu jättää vielä toivomisen varaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä