Suomi
Gamereactor
arviot
The Quest Trio

The Quest Trio

The Quest Trio pakkaa yhdelle DS-kasetille kolme varsin erilaista pulmapeliä. Kokoelma on harmillisen epätasapainoinen, sillä yhteinen teema myös pelillisesti olisi tehnyt kolmikosta helpomman suositella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Bejeweled-peliä kopioiva Jewel Quest: Expeditions, pasianssia tarjoileva Jewel Quest: Solitaire ja itämaista mah jongia pelissä Mah Jong Quest: Expeditions. Ajatuksena on kai ollut tarjota jokaiselle jotain sidottuna yhteen Indiana Jonesia tavoittelevalla seikkailuteemalla. Harmillinen seuraus on kuitenkin se, että The Trio Quest tuntuu auttamatta sillisalaatilta. Tarinaan panostaminen on aina hienoa yksinkertaisissa pulmapeleissä. Sen kerronnan pitäisi kuitenkin liittyä tiiviimmin itse pelaamiseen: pelkkä tekstiruuduilla jaksotettu sarja tehtäviä ei vielä riitä.

HQ

Kukin kolmesta pelistä toimii yksilönä varsin pätevästi. Jewel Quest: Expeditionsissa asetellaan jalokiviä kolmen sarjoiksi ja Solitairessa lätkitään pasianssia. Mah Jong Quest: Expeditionsissa on selvästi paras tarinankerronta, olkoonkin että se on varsin älyvapaa. Ohjaus on kaikissa peleissä toimiva, joskin välillä tulee ruudun pienuuden vuoksi valittua vääriä kohteita.

Graafisesti kokoelma on samanlainen kuin muukin anti: epätasainen. Värikäs tykitys on ajoittain hyvää, toisinaan taas keskinkertaista. Äänimaailma ei yllätä, joskaan ei petäkään. Mah Jong Quest: Expeditions saa erityismaininnan äänitehosteistaan tarinankuljetuksen aikana.

Kolmikon ensimmäinen peli Jewel Quest: Expeditions tarjoaa mahdollisuuden yhden kasetin langattomaan pelaamiseen korkeintaan seitsemän kaverin kanssa. Muita moninpeliominaisuuksia ei ole. The Trio Questissa ei ole varsinaisesti mitään vikaa, mutta valitut kolme peliä eivät sovi saman katon alle eikä niistä yksikään onnistu nousemaan keskinkertaisuuden yläpuolelle.

05 Gamereactor Suomi
5 / 10
+
Kolme erilaista pulmapeliä samassa, tarinaan on panostettu
-
Kolme liian erilaista pulmapeliä aiheuttaa sillisalaatin vaikutelman, korttien pienuuden vuoksi tulee välillä tehtyä vääriä valintoja
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
The Quest TrioScore

The Quest Trio

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Quest Trio pakkaa yhdelle DS-kasetille kolme varsin erilaista pulmapeliä. Kokoelma on harmillisen epätasapainoinen, sillä yhteinen teema myös pelillisesti olisi tehnyt kolmikosta helpomman suositella.



Ladataan seuraavaa sisältöä