Suomi
Gamereactor
arviot
Dragon Age II

Dragon Age II: Mark of the Assassin

Alkuvuodesta julkaistu Dragon Age II jatkaa laajentumistaan, ja Matti pureutui pelin uusimpaan lisäosaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Dragon Age -sarjan maksulliset lisäosat eivät pääsääntöisesti ole laadulla hurmanneet. Edellinen lisäri, Legacy, julkaistiin keskellä kesää. Hyvällä taustatarinalla mutta kehnolla ja inspiroimattomalla toteutuksella varustettua pläjäystä seuraa nyt nettijulkkikseksi nousseen Felicia Dayn (mm. The Guild -sarja) tähdittämä Mark of the Assassin.

Juoni potkaistaan liikkeelle kähinästä öisellä markkinapaikalla, jonne sankari seurueineen kutsutaan. Session päätteeksi tutustutaan haltiasalamurhaajaan nimeltä Tallis (Day). Puukkosankari tarvitsee apua arvokkaan esineen omistajuussuhteen siirrossa, ja Kirkwallin sankari on kuulemma juuri oikea mies/nainen siihen. Tarinaa sen enempää paljastamatta matka vie metsän ja mannun kautta linnakkeeseen. Reissun edetessä vastaan tulee niin uusia kuin vanhojakin vihollisia, sekä tukku ihan kivaa roipetta taistelutehoa ehostamaan. Pomotaistelukin on huomattavasti Legacyn vastaavaa miellyttävämpi, joskin helponpuoleinen.

Lisäosan suurin ansio on sen monipuolinen sisältö. Perinteisen miekan ja magian kalistelun lisäksi ratkotaan pulmia ja pyöritään Orleisin aateliston joukossa. Dialogi ja juoni ovat pääsääntöisesti hyvällä tasolla, eikä ääninäyttelyssäkään ole moitteen sijaa. Kuten pääpelikin, lisäri vihjaa vahvasti siihen suuntaan, että viimeistään Dragon Age III (ellei jo jokin tuleva lisäosa) sijoittuu Orleisin valtakuntaan.

Mark of the Assassinin ainoa heikkous on sen lyhyys. Seikkailun vetäisee helposti neljässä-viidessä tunnissa läpi. Sen parissa vietetyt tunnit ovat toki laatuaikaa sarjan ystäville, mutta muutama tunti lisää olisi korottanut arvosanaa vielä pykälällä ylöspäin.

Tämä on mainos:
Dragon Age IIDragon Age IIDragon Age IIDragon Age II
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Vaihtelua, pulmia
-
Lyhyt
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Dragon Age II: Legacy -lisäosaScore

Dragon Age II: Legacy -lisäosa

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Dragon Age 2:n ensimmäinen ladattava lisäosa on ilmestynyt ja Matti tarkisti mitä uutta perintöä se tuo lohikäärmeiden aikaan.



Ladataan seuraavaa sisältöä