Suomi
Gamereactor
arviot
Asphalt 6: Adrenaline

Asphalt 6: Adrenaline HD

Asphalt 6 kuuluu siihen pelien joukkoon, jota demotaan kavereille uuden iPadin oston myötä. Tämä nopeatempoinen mutta realismissa hyvin kevyt autoilu on näyttävä osoitus iPad 2:n tehoista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Peli koostuu useasta eri kilpailusarjasta, joita aukeaa lisää ratoja onnistuneesti läpäisemällä. Eri kisoissa on erilaisia vaatimuksia, esimerkiksi tietyn vastustamäärän kiilaaminen jorpakkoon tai riittävän pitkän sivuluisun suorittaminen. Vaatimuksista palkitaan tähdillä, jotka avaavat uusien kisojen lisäksi uusia automalleja.

HQ

Eri kiesejä on melkoinen määrä. Alun vaatimattomista Mineistä siirrytään kisauran aikana Audien ja Ferrarien maailmaan. Autot ovat näyttäviä ja hyvin mallinnettuja, mutta keveän ajomallinnuksen takia suurimmat erot ovat lähinnä huippunopeudessa. Edes kolmipyöräinen Spyxter ei eroa valtavasti pienestä sporttiautosta tuntumaltaan. Uusien ajoneuvojen ostaminen onkin lähinnä pikkukivaa keräilyä ajamisen ohessa.

Etenkin testatun iPad 2:n kanssa Asphalt on tämänhetkisten pelien graafista kärkikaartia. Metallipintojen heijastukset, valaistusefektit ja kenttien yleinen ulkoasu tekevät vaikutuksen pienen laatan kokoisella laitteella. Ääniefektit eivät ilman kuulokkeita tee suurta vaikutusta, mutteivät vaikuta kokemukseen negatiivisestikaan. Ohjaustapoja on useita vapaalla tai automaattisella kaasutuksella ja erilaisilla kääntymisvariaatioilla. Laitteen fyysistä heiluttelua vaativa tapa jäi kyllä kuriositeetiksi, koska laitetta kääntäessä kääntyy myös luonnollisesti myös näkymä.

Pätevä mutta hieman turhan kepoinen Asphalt 6 maistuu varmasti rennomman rellestyksen ystäville. Realismin häivääkään hakevat joutunevat pettymään, vaikka lukuisat eri radat eri puolilla maailmaa automaailman muotovalioilla kaahattuna hetkellisen vaikutuksen tekisivätkin.

Asphalt 6: Adrenaline
Tämä on mainos:
Asphalt 6: Adrenaline
Asphalt 6: Adrenaline
Asphalt 6: Adrenaline
Asphalt 6: Adrenaline
Tämä on mainos:
07 Gamereactor Suomi
7 / 10
+
Nätti, paljon pelattavaa
-
Ei realismin häivääkään
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Asphalt 6: Adrenaline HDScore

Asphalt 6: Adrenaline HD

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Asphalt 6 kuuluu siihen pelien joukkoon, jota demotaan kavereille uuden iPadin oston myötä. Tämä nopeatempoinen mutta realismissa hyvin kevyt autoilu on näyttävä osoitus iPad 2:n tehoista.Ladataan seuraavaa sisältöä