Suomi
Gamereactor
lifestyle
Assassin's Creed II

Assassin's Creed -aktiivivaatteilla voit rokata modernia Ezio-lookia

Ezio, enemmän kuin Gainzio! Kyllä... Näen itseni ulos.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet koskaan halunnut parkouria cosplayn aikana Assassin's Creedin Eziona, mutta olet aina ollut huolissasi siitä, että asu ei ole paras vaihtoehto, ensinnäkin olet todennäköisesti yksi harvoista ihmisistä, ja toiseksi SuperX: n uusi yhteistyö saattaa tukea sinua.

Urheiluvaatemerkki SuperX lanseeraa uuden malliston, joka sisältää Assassin's Creedin inspiroimia malleja, erityisesti Ezio Auditore da Firenze. On shortseja, lihaksikkaita t-paitoja, lenkkeilijöitä ja huppari, jonka yläosassa on pieni kärki, jotta voit tuntea itsesi oikeaksi salamurhaajaksi.

Tuotteet eivät ole naurettavan kalliita, vaikka maksat niistä melkoisen pennin. 50 dollaria T-paidoista ja shortseista, esimerkiksi 110 dollaria hupparista, ja jos haluat kaiken yhdessä isossa paketissa, se on 500 dollaria.

Käyttäisitkö Assassin's Creed -aktiivivaatteita?

Tämä on mainos:
Assassin's Creed II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Assassin's Creed IIScore

Assassin's Creed II

ARVIO. Kirjoittaja Jukka Moilanen

Renessanssiajan Italiassa salamurhaajasuvun nuorin vesa hautoo verikostoa ja saa itseltään Leonardo da Vinciltä runsaasti apua. Viihdyttävää, vaikka kaikki ei nappiin osukaan.

0
Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

Assassin's Creed II nyt ilmaiseksi PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila ei ole vielä ohitse maailmalla, joten Ubisoft haluaa tarjota ilmaista viihdettä. Aina 17. huhtikuuta klo 16:00 saakka Assassin's...

2
Assassin's Creed Embers -haastekisa

Assassin's Creed Embers -haastekisa

UUTINEN. Kirjoittaja Gamereactor

Ubisoftin julkaisemissa animoiduissa lyhytelokuvissa luodaan lyhyt katsaus suositun salamurhaajan Ezio Auditoren elämään. Katso alta molemmat noin kymmenen minuuttia...Ladataan seuraavaa sisältöä