Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage sai mittavan elokuvallisen trailerin Ubisoft Forward -lähetyksessä

Erikoista kyllä, julkaisupäivä ei edelleenkään ole tiedossa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft Forward -lähetyksessä on selvinnyt paljonkin siitä, mitä Assassin's Creedin kanssa tapahtuu lähivuosina. Se välittömässä lähitulevaisuudessa eli vuodessa 2023 siintävä peli on Assassin's Creed Mirage.

Varsinaista pelattavuutta ei ole vieläkään näkynyt, mutta sen sijaan maailmalle annettiin mittava elokuvallinen traileri. Päähenkilö Basim aloittaa pahaisena katuvarkaana, ja kohoaa aikanaan mestaritason assassiiniksi.

Sekin nähtiin, miltä pelin versio Bagdadista tulee näyttämään, ja millaisia keinoja assassiinit käyttävät. Aikansa sai myös Shohrer Aghdashloon Roshan, joka on Basimin opettaja pelissä. Yliluonnollisia elementtejä on jälleen mukana, ja kyseessä on kuulemma jonkinlainen lampun henki. Näin paljasti pelin kerronnallinen ohjaaja Sarah Beaulieu.

Assassin's Creed Mirage saadaan Playstationille, Xboxille ja PC:lle vuonna 2023.

Assassin's Creed Mirage
HQ
HQ
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä