Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed III: Liberation

Assassin's Creed myös PS Vitalle

Assassin's Creed III: Liberation

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Internetin huhumylly on paljastanut jälleen yhden kovan E3:n julkistuksen ennen aikojaan. Assassin's Creed -pelisarja näyttää jatkuvan PS Vitalla Assassin's Creed III: Liberation -nimisen pelin muodossa. Peliä kehittää Ubisoft Sofia ja se on määrä julkaista samaan aikaan Assassin's Creed III:n kanssa.

Tiedot perustuvat ensi kuun Game Informeristä skannattuihin kuviin, jotka nimetön henkilö julkaisi NeoGaf-sivustolla. Näiden sivujen perusteella Assassin's Creed III: Liberation esittelee täysin uuden naispuolisen päähenkilön nimeltä Avelinen, jolla on kokonaan oma tarinansa, joka ei risteä Desmondin kanssa. Tapahtumat sijoittuvat New Orleansiin samana ajanjaksona kuin Assassin's Creed III eli vuosina 1765-1780. Peliin luvataan autenttista Assassin's Creedi -pelattavuutta, mutta myös moninpeliä, joka käyttää laajasti hyväkseen PS Vitan ominaisuuksia.

Kovin pitkää aikaa vahvistusta pelille ei tarvitse odottaa. Ubisoftin lehdistötilaisuus pidetään maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 01:00.

Assassin's Creed III: Liberation
Assassin's Creed III: Liberation
Kiitos VG247:lle.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä