Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed Shadows herättää tyytymättömyyttä japanilaisissa

Peli sijoittuu Japaniin, mutta pääosassa on musta maahanmuuttajamies naisninjan ohella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoftin Assassin's Creed Shadows on tulossa 15. marraskuuta 2024, ja peli sijoittuu muinaiseen Japaniin. Mutta jos toiveissa oli pelata japanilaisella hahmolla, toteutuu toive ainoastaan puolittain. Mukana on kaksi pelattavaa hahmoa, joista vain se toinen on japanilainen.

Naisninja on nimeltään Naoe, ja se toinen on sitten historiallinen henkilö Yasuke, joka oli mustaihoinen mies. Hän pääsi daimyō Oda Nobunagan suosioon, joskaan ei ilmeisesti koskaan ollut samurai.

Neogafin käyttäjä ManaByte on selvitellyt japanilaisten mielipiteitä tulevaa peliä kohtaan. Vaikuttaa siltä, etteivät japanilaiset ole tyytyväisiä.

Assassin's Creedin päähenkilöt ovat tähän asti olleet "paikallisia", mutta nyt niin ei olekaan. Valitusta on myös siitä, miten miekkaa pidellään, ympäristön suunnittelu ei ole japanilaista vaan kiinalaista, peli on tehty länsimaalaisille eikä japanilaisille, naisninja ei näytä japanilaiselta, haarniska on puettu väärällä tavalla ja niin edelleen. Joidenkin mielestä peli näyttää keinotekoiselta Japanilta. Mukana on myös harmistus siitä, että toisessa pääosassa nähdään mustaihoinen mies.

Assassin's Creed Shadows

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä