Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Astralis äänestää NASDAQista poistamisesta

Esports-organisaatio on poistumassa pörssistä osakkeen arvon laskun vuoksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suurin osa pörssiin julkisesti listautuneista esports-organisaatioista on kohdannut kovaa vastustusta, joka yleensä johti yhtiön osakkeen arvon romahtamiseen ja siten yrityksen todellisen arvon massiiviseen laskuun. FaZe Clan on ehkä korkeimman profiilin esimerkki tästä, mutta Tanskan Astralis on toinen ensisijainen ehdokas.

NASDAQiin listautumisen jälkeen Astraliksen osakkeiden arvot ovat laskeneet, ja nyt verenvuodon pysäyttämiseksi Astraliksen johtajat ovat äänestäneet NASDAQista poistamisen puolesta.

Esports Insiderin mukaan äänestyksen läpimenoon tarvittiin kaksi kolmasosaa johtajien äänistä, mutta tämä ei ollut ongelma, koska kaikki näyttivät olevan samaa mieltä siitä, että tämä oli suunta, johon Astraliksen oli kuljettava.

Mitä tulee siihen, kuinka suuri vaikutus NASDAQiin listautumisella on ollut Astralikselle, se liittyi osakemarkkinoille osakkeilla, joiden arvo oli 1,03 puntaa, ja päätyi lopulta niinkin alhaisiin osakkeisiin kuin 0,09 puntaan.

Astralis äänestää NASDAQista poistamisesta
Photo: DreamHack


Ladataan seuraavaa sisältöä