Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis on irtisanonut sopimuksensa k0nfig

CS:GO-ammattilainen oli äskettäin mukana taistelussa, joka näytti olevan irtisanomisen syy.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Tanskalainen esports-järjestö Astralis on ilmoittanut irtisanoneensa sopimuksensa Kristian "k0nfig" Wienecken kanssa. Kuten blogikirjoituksessa todettiin, sanotaan, että k0nfig "käy läpi vaikeita aikoja asioissa, joista hän ei halua keskustella julkisesti" ja että tämä "vaikuttaa hänen kykyynsä osallistua joukkueeseen", kuten Astralisin urheilujohtaja Kasper Hvidt totesi.

K0nfig on sittemmin siirtynyt Twitteriin puhumaan tapahtuneesta ja paljastanut, että hän oli mukana taistelussa Maltalla, jossa hän mursi jalkansa ja loukkasi useita muita ruumiinosiaan.

K0nfigin viestissä Counter-Strike: Global Offensive -ammattilainen puhui siitä, kuinka tämän tapahtuman jälkeen, jossa hänet vietiin sairaalaan, hän on kokenut yön kauhuja ja hänellä on ollut sietämätöntä kipua murtuneen jalan ja vaurioituneen jalan korjaamiseksi tehdyn leikkauksen vuoksi.

Mitä tulee k0nfigin seuraavaan, hän mainitsi myös, että hän näkee psykologin auttavan parantamaan mielenterveyttään ja aikoo "tehdä sen, mitä tarvitaan tullakseen jumalatason vastahyökkäyspelaajaksi, jonka tiedän voivani olla".

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä