Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Astralis on penkittänyt CS:GO-valmentajansa

Ja lupasi lisää muutoksia organisaatioon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vasta eilen kerroimme uutisista, että k0nfig vetäytyy kilpailullisesta Counter-Strike: Global Offensivesta ja Astralisista Maltalla tapahtuneen välikohtauksen jälkeen, jossa ammattilainen loukkaantui pahasti. Tämän ilmoituksen jälkeen tanskalainen esports-organisaatio on päättänyt tehdä lisämuutoksia CS:GO-tiimiinsä.

Nimittäin tämä tulee edustusjoukkueen valmentajan Martin "trace" Heldtin penkissä. Näin on tapahtunut, koska tulokset eivät ole "vastanneet odotuksiamme", kuten Astralis asian ilmaisee. Lahjakkuusvalmentaja Peter "casle" Toftbo Ardenskjold ottaa pääjoukkueen päävalmentajan tehtävän, kun joukkue löytää kokopäiväisen korvaajan.

Tämä ei ole ainoa muutos, joka tulee tapahtumaan, sillä tiimi on luvannut lisää muutoksia joukkueeseen tulevaisuudessa.

Kuten toimitusjohtaja Anders Hørsholt totesi: "Astralisissa olemme monien vuosien ajan rakentaneet vankan perustan tiimillemme ja liiketoiminnallemme, mutta samalla kun rakennamme vahvaa liiketoimintaa, emme ole täyttäneet lainkaan omia odotuksiamme Counter-Strike-divisioonan tulosten suhteen.""Tulevina viikkoina ja kuukausina emme ole täyttäneet lainkaan omia odotuksiamme Counter-Strike-divisioonan tulosten suhteen."

"Tulevina viikkoina ja kuukausina, pyrimme modernisoimaan ja kehittämään organisaatiota Counter-Strike-tiimin ympärillä, jossa urheilujohtajamme tarkastelee kaikkia nykyisiä ja mahdollisesti uusia rooleja ja tarvittavia päivityksiä joukkueessa ja sen ympäristössä."

Hørsholt päättää puheensa: "Olemme asettaneet riman uskomattoman korkealle sen kanssa, mitä saavutimme vuosina 2018-19. Kukaan ei koskaan saavuta tätä dominanssin tasoa, mutta se ei muuta käsillä olevaa tehtävää: Meidän on palautettava selkeys tapaan, jolla teemme asioita, ja meidän on palattava asemaan, jossa taistelemme mestaruudesta ja huippupaikoista. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta työ on alkanut".

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Astralis

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä