Suomi
Gamereactor
uutiset
Ultimate Marvel vs Capcom 3

Astu Galactuksen saappaisiin

Maailmojensyöjä pelattavaksi hahmoksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joystiq raportoi kuulleensa Capcomin Seth Killianilta, että itse Galactus löytyy pelattavana hahmona Ultimate Marvel vs Capcom 3:sta. Ihan taisteluihin tätä ei saa mukaan, mutta Killianin mukaan tämä "saa ihan oman pienen pelimoodinsa". Mitä tämä käytännössä tarkoittaa on vielä salaisuus jota Capcom näin heruttaa armottomasti.

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Enemmän yhtiö kertoi Heroes and Heralds -lisäristä, joka on epätavallisesti suunniteltu rikkomaan pelin tasapaino, ja jonka on tarkoitus olla lähinnä hupaisa kevennys. Siinä kerätään Marvelin ja Capcomin hahmoihin pohjaavia kortteja, jotka puolestaan antavat hahmoille uusia kykyjä sekä ominaisuuksia, kuten näkymättömyys ja superpanssari.

Kortteja on yli sata, ja niitä voi olla yhdellä kertaa käytössä kolme, joka merkitsee 1,12 miljoonaa erilaista yhdistelmää. Heroes and Heralds -pelimuoto on nautittavissa verkossa.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Ultimate Marvel vs Capcom 3Score

Ultimate Marvel vs Capcom 3

ARVIO. Kirjoittaja Lee West

Täydellisen tasapainon sijaan Marvel vs Capcom 3 brassailee hulvattoman räiskyvällä toiminnallaan, joka sopii hyvin myös Vitalle.Ladataan seuraavaa sisältöä