Suomi
Gamereactor
uutiset
Saints Row IV

Australian markkinoille lipsahti väärä versio Saints Row IV:stä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Australia on tunnettu sensuuristaan, joten pelit julkaistaan siellä usein leikattuina versioina. Tosin kaikista raaimmat pelit saatetaan jättää myös kokonaan julkaisematta. Saints Row IV: Re-Electedistä on nyt ilmeisesti julkaistu versio, joka ei sovi maan kansalaisille. Ongelma koskee Playstation 4:n fyysisiä kappaleita, sillä niissä on "väärää sisältöä". Kuluttajia kehotetaan palauttamaan nämä "vialliset" kappaleet takaisiin myyjille täyttä korvausta vastaan. Pelin hyväksyttyjen versioiden luvataan saapuvan pian kauppojen hyllyille.

Olisiko käynyt nyt niin, että osa australialaisista on päässyt nauttimaan pelin sensuroimattomasta versiosta? Olisi mielenkiintoista kuulla, kuinka moni käy todella palauttamassa ostamansa pelin. Pelaajat tosin saattavat vain olla innoissaan siitä, että pääsevät tahkoamaan Saints Row IV:n leikkaamatonta versiota.

Saints Row IV

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Saintseissa noustaan Amöriikan yhdysvaltain presidentiksi. Vallan ja vastuun myötä tulee myös kokonaan uuden mittaluokan ongelmia.

4
Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

Saints Row IV suuntaa kivikaudelle

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Volition hellii Saints Row IV:n pelaajia nyt kaikkien aikojen historiallisesti tarkimmalla lisärillä, joka vie Saintsit kivikauteen.Ladataan seuraavaa sisältöä