Suomi
Gamereactor
lifestyle

Auta pelastamaan planeetta juomalla viskiä

Talisker X Parley: Wilder Seas -juoma on osa yhteistyötä, jonka tarkoituksena on villiintyä 100 neliökilometriä merimetsää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Suojelu on suurempi ja voimakkaammin tuettu kuin koskaan, ja yksi uusimmista aloitteista, joka sopii tähän, tulee viskivalmistajalta Taliskerilta. Osana uutta yhteistyötä Parley for the Oceans:n kanssa Talisker on luvannut auttaa villiintymään 100 neliökilometriä merimetsää, ja voit auttaa tässä pyrkimyksessä yksinkertaisesti ostamalla pullon hyvää tavaraa, ja Talisker tekee sitten lahjoituksen tarkoitukseen.

Viski tunnetaan nimellä Talisker X Parley: Wilder Seas, ja se toimitetaan pullossa, joka on valmistettu 100% kierrätetystä lasista, joka on valmistettu biopolttoaineesta, ja mitä tulee lahjoitukseen, Talisker maksaa 3 puntaa jokaisesta myydystä pullosta.

70 senttimetrin pullo single malt scotch -viskiä ei ole halpaa, koska se maksaa 75 puntaa pullolta, mutta jos etsit premium-juomaa, jota kuvataan "rikkaaksi ja intensiiviseksi" ja jolla on "savuinen hedelmäinen jälkimaku" ja haluat auttaa pelastamaan valtameret, tämä on hyvä paikka aloittaa.

Auta pelastamaan planeetta juomalla viskiä
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä