Suomi
Gamereactor
lifestyle
Migration

Awkwafina lietsoo Yhdistyneen kuningaskunnan ja Yhdysvaltojen välisen keskustelun tulipaloja tuomalla kyyhkyset yhtälöön

Yhdistyneessä kuningaskunnassa on oletettavasti enemmän kohteliaita kyyhkysiä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viime viikolla jännitteet nousivat järjettömän korkeiksi Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen välillä, kun amerikkalainen tiedemies julkaisi lausunnon, jossa väitettiin, että he tiesivät, miten tehdä täydellinen kuppi teetä, johon sisältyi suolan lisääminen juomaan. Sanomattakin on selvää, että tämä johti hälinään Isossa-Britanniassa, ja Yhdysvaltain Lontoon suurlähetystö joutui julkaisemaan vastauksen, jossa tuomittiin tiedemiehen väitteet, ennen kuin se jälleen kerran tönäisi brittejä sanomalla, että paras tapa valmistaa teetä oli mikroaaltouuni...

Kuten olet ehkä arvannut, jännitteet kahden kansakunnan välillä ovat kaikkien aikojen korkeimmat, ja nyt näyttelijä Awkwafina haluaa sytyttää liekit tuomalla kyyhkyset yhtälöön. Osana Migration -mediakiertuetta hän paljasti, että brittiläiset kyyhkyset ovat mukavampia kuin amerikkalaiset kollegansa.

"Minulla on ollut jonkin verran vuorovaikutusta. Minusta tuntuu, että [brittiläiset kyyhkyset ovat] kohteliaampia. He kävelevät edelleen nopeasti, mutta eivät niin nopeasti, tiedätkö mitä tarkoitan?"

Tämä on mainos:

Migration avautuu Isossa-Britanniassa tänään, kun se on saapunut muille markkinoille ympäri maailmaa jo joulukuun lopulla 2023.

Migration

Kiitos, Sky News.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä