Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield: Bad Company 2

Bad Company 2 -karttoja tulossa

Taistelukenttä laajenee ja raikuu

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

EA on julkistanut on julkistanut uuden Battlefield: Bad Company 2 -karttapaketin olevan tulossa. VIP Map Pack 7 tulee sisältämään neljä karttaa, joista kaksi - Oasis ja Harvest Day - ovat vanhoja "fanien suosikkeja" Bad Companysta. Näitä on uudistettu vastaamaan jatko-osan standardeja grafiikan ja äänien puolesta, ja niissä saa nyt myös paikat remonttiin aivan uudella tapaa.

Toiset kaksi karttaa ovat Cold War ja Heavy Metal, jotka molemmat ovat kotoisin yksinpelikampanjasta. Paketti on ilmainen VIP-pelaajille PC:llä ja konsoleilla, ja se on "tulossa".

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Battlefield: Bad Company 2Score

Battlefield: Bad Company 2

ARVIO. Kirjoittaja Petter Hegevall

DICE:n kovaääninen ja viihteellinen sotapeli debytoi iPhonella. Sisartoimituksemme Petter Hegevall tsekkasi sovituksen laadun.

9
Battlefield: Bad Company 2 VietnamScore

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Vietnamin sota potkii uutta verta vuoden ikää lähestyvään nettiräiskintään. Tuoreet kentät ovat hyvin suunniteltuja ja sopivan vaihtelevia.



Ladataan seuraavaa sisältöä