Suomi
Gamereactor
guide
Balatro

Balatro Opas: Vinkkejä ja temppuja lopulliseksi korttihaiksi

Oletko jumissa ja kamppailet murtaaksesi LocalThunkin pokerirogueliken? Olemme keksineet muutamia vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sinua matkallasi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Siitä lähtien, kun se debytoi äskettäin, monet teistä ovat todennäköisesti jo alkaneet taivuttaa korttitaitojaan Balatro, ja jos et ole, sinun pitäisi todella (selitän miksi arvostelussani). Mutta vain siksi, että kuka tahansa voi poimia ja pelata Balatro, paljon vähemmän ihmisiä myöhään luokitushikkauksen vuoksi, joka sääti peliin liittyvän iän 3+: sta 18+: een, se ei tarkoita, että olisit hyvä pelissä. Olen luonut tämän lyhyen oppaan, joka on täynnä kuutta vinkkiä ja temppua, jotka toivottavasti saavat sinut matkalle yrittäessäsi tulla todelliseksi korttihaiksi.

Mutta ennen kuin menen tähän, aion kaunistella Balatro -pelin ydinmekaniikkaa, joten jos et ole varma, miten tämä peli toimii, muista lukea arvosteluni (jonka löydät myös täältä).

HQ

Tiedä milloin pitää ne

Kyllä, aloitan tämän oppaan viittaamalla jälleen Kenny Rogersin ikoniseen kappaleeseen The Gambler, koska se on itse asiassa täynnä muutamia hyviä neuvoja. Ensinnäkin tämä ja toinen kohta liittyy itse asiassa poisheittomekaniikkaan ja siihen, miten se vaikuttaa käsiin, joita voit rakentaa. Pohjimmiltaan, älä innostu siitä. Jos sinulla on hyvä käsi, on luultavasti hyvä idea pitää siitä kiinni, jos kortit, jotka sinulle jaetaan korvaavina, eivät ole hyviä eivätkä yhdisty kädessäsi jo oleviin kortteihin.

Tiedä milloin luovuttaa (hävittää) ne

Älä kuitenkaan elättele toivoa täydellisestä kädestä. Iowan yliopiston nokkelat ihmiset Amerikassa ovat tehneet kovan työn ja laskeneet todennäköisyyden saada pokerikäsiä, ja todennäköisyys saada värisuora on 0,00002 %, eikä nelosvärisuora ole paljon parempi 0,00024 %:lla. Nyt myönnetään, että se on tavallisissa pokerisäännöissä ja Balatro -mallissa sinulla on paljon enemmän kortteja pelattavana (enemmän, kun harkitset myös hylkäämistä), mutta pointti on, että täydellinen runsasmaalinen käsi on uskomattoman vaikea tehdä, joten on luultavasti parasta etsiä muualta ja keskittää huomiosi järkevämpiin käsiin, kuten kolmoseen.

Tämä on mainos:
Balatro

Älä ammu jatkuvasti kuuhun...

Tämä on samanlainen kuin viimeinen kohta, mutta sillä on enemmän yleinen teema. Pohjimmiltaan Balatro -pelissä menestyksen avain on rakentaa jokeritiimi, johon voit usein luottaa luodaksesi massiivisia kertoimia suurimman ja vaikuttavimman tuloksen saamiseksi. Koska monimutkaisia käsiä on kuitenkin vaikea löytää, tarkoitukseni on keskittää huomiosi pelityylin ja jokerikokoonpanon rakentamiseen, jota voidaan käyttää usein. Pidän esimerkiksi kolmesta ainutlaatuisesta jokerista, koska niitä voidaan käyttää monin tavoin. Sen lisäksi, että voit käyttää kolmen hengen kättä saadaksesi vankat pisteet, voit myös aktivoida heidän kertoimensa täysille tuville ja neljälle. Sanomattakin on selvää, että tässä kädessä on paljon monipuolisuutta, joten käytä samanlaista strategiaa tähdätäksesi tähtiin, mutta anna sinun myös pudota ja laskeutua turvallisesti jaloillesi saadaksesi kunnollisia pisteitä.

... Mutta nappaa mikä tahansa planeetta ja tarot-kortit, jotka sopivat pelityyliisi

Saatat ajatella, että tarot-kortit ja planeettakortit eivät ole kovin hyödyllisiä, varsinkin kun otetaan huomioon, että ne ovat kertakäyttöisiä kulutustarvikkeita, mutta oikea kortti voi olla ehdottoman tärkeä, varsinkin kun edessä on myöhemmät ja paljon suuremmat blindit. Joten jos näet planeettakortin, joka esimerkiksi perustuu edellisen kohdan strategiaan, parantaa kolmea lajia lisäämällä niiden potkaisemaa kerrointa, poimi se ja käytä sitä mahdollisimman pian.

Tämä on mainos:

Samoin on loistava idea pitää pari tarot-korttia käsillä siltä varalta, että kaikki hajoaa ja tarvitset vankilasta vapaan kortin. Tarotit ovat pääsylippusi turvaan, joten pidä ainakin yksi hyvä lippu käsillä. Kiität minua, että ehdotit tätä, kun pääset myöhemmin blindeihin, kun sinun on oltava parhaimmillasi.

Balatro

Älä pelkää käyttää rahaa

Yksi suurimmista rikoksista, joita voit tehdä Balatro on kerätä rahaa. Jos et ole vielä tajunnut, tämä on roguelike, mikä tarkoittaa, että jos voitat tai todennäköisemmin epäonnistut, menetät kaiken ja sinun on aloitettava lähtöruudusta. Käytä siis blindien voittamisesta keräämäsi rahat jokereihin ja planeetta- ja tarot-kortteihin, erityisesti löytämättömiin kortteihin, jos mahdollista, sillä näin avaat ja näet lisää ainutlaatuisia jokereita saapuvan kauppaan. Tämä on suunnilleen ainoa kerta, kun Kenny Rogers on väärässä, koska Balatro ei ole kävelemistä pois - olet joko voittaja tai häviäjä, välissä ei ole mitään.

Jos jäät jumiin, kokeile kylvettyä juoksua

Jos, tai todennäköisemmin, kun, Balatro alkaa lyödä sinua alas ja saada sinut masentumaan ja ajattelemaan, ettet koskaan pysty voittamaan sitä, on olemassa ratkaisu, jonka avulla voit saada dopamiinia ja tuoda hieman toivoa peliisi. Sitä kutsutaan kylvetyksi juoksuksi, joka on pohjimmiltaan tapa, jolla voit toistaa jo kokemiasi aiempia juoksuja, poistamalla osan satunnaisesta luonteesta pelistä ja helpottamalla sen voittamista. Kylvetyn juoksun pelaamisessa ei ole mitään vikaa, joten kokeile sitä ja löydä kerrankin menestystä.

Balatro

Nämä ovat vain kuusi nopeaa vinkkiä Balatro voittamiseen. Emme voi tarjota sinulle selkeää opasta tämän pelin voittamiseen sen satunnaisen luonteen ja luovien elementtien vuoksi, mutta toivottavasti jos alat sisällyttää näitä peliisi, alat löytää enemmän menestystä, kun jatkat matkaasi lopulliseksi korttihaiksi.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä