Suomi
Gamereactor
uutiset
Baldur's Gate III

Baldur's Gate III Deluxe Edition on sikamaisten hamstraajien ulottumattomissa

Tällä kertaa ryökäleet ja hulttiot eivät kerää pätäkkää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sikamaiset hamstraajat ovat viime vuosina muodostuneet ongelmaksi kuluttajille. Nämä ryökäleet ostavat varastot täyteen rajallisesti saatavilla olevaa tavaraa, ja myyvät niitä sitten itse moninkertaiseen hintaan kuluttajille.

Larian Studiosin kustannuspäällikkö Michael Douse on tehnyt tiettäväksi, ettei moinen ole ongelma Baldur's Gate III:n Deluxe Editionia haluaville. Erikoisversio nimittäin ei ole saatavilla rajallisesti, joten kaikille kyllä riittää.

"The Deluxe Edition is *not* a limited edition and stock is holding steady, with more waves being prepared within the Q1 2024 shipping window. So if you see them online being resold based on confirmed preorders at higher prices, skip it. There won't be stock scarcity."

Baldur's Gate III

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peliScore

Baldur's Gate III on Playstation 5:lläkin upea peli

ARVIO. Kirjoittaja Toni Turunen

Pikkuvioistaan huolimatta Baldur's Gate III on upea peli, mikäli kestää konsoliversion paikoittaisen hitauden ja lievät bugit. Tärkeintä on ymmärtää, että kyseessä on vuoropohjaisuutensa myötä aivan erilainen julkaisu kuin noin 19 vuoden takainen edeltäjä.Ladataan seuraavaa sisältöä